![]() |
Odp: Co sądzisz o tym forum ?
oazis ;p może też do ciebie napisze w sprawie znajomości xD powiem też....
założyłem od cholery forum o simach i wiem jak ci zatruwają życie o mody srody i inne ;p i liczą że przyjaciel im da wszystko ;) tak więc popieram oazis ;) |
Czy nie trzyma ? :P Pewnie przywiązanie no i obietnica, choć czasami mam dość. Ale się zobaczy jak z uczelnią być może Was długo dręczyć nie będę:>
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Masz spore predyspozycje do stania się kolejnym najbardziej żenującym użytkownikiem tego forum. Niech Ci urośnie...wiek, a później możesz mówić o podejściu do dzieci. Dziecko =) Grace - dobrze prawisz <3 |
Cytat:
btw: to stv jest "na wzór"... |
Cytat:
Na temat forum wypowiem się, kiedy trochę dłużej tutaj pobędę. Na razie spędziłam tu za mało czasu, by móc się obiektywnie wypowiedzieć. |
ja chce zrezygnowac! jest ktos chetny na moje stanowisko? :D
|
ja jestem chętny chociaż nie wiem czy podołałbym ;) Tak więc na razie się wstrzymam i przemyślę czy mam czas i jestem odpowiedzialny :D
Co do tego stv to takie oddzielne od centrum simów czy to to samo? ;> bo chętnie bym się zgłosił ;d |
Dla takich chwil warto tu być na forum od razu się humor poprawia jak takie rzeczy czytam xDD
|
ekskiusmi? xD phi ;p
a to stv to jest thesims.pl czy wspólne z simowym centrum? :D bo jak tak to chetnie wysle kilka seriali ;p |
Cytat:
Co do forum-lubię je,chociaż czasem mam wrażenie,że wszędzie wokół jest pełno kółek wzajemnej adoracji...no,ale tak to już jest na większych forach,trudno,żeby się wszyscy razem trzymali...;P Więc tak jak mówiłam-lubię to forum,ale nic poza tym,nie jestem do niego specjalnie przywiązana.Tylko żałuję,że nie ma tej atmosfery,którą miało SW. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:22. |