TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42867)

Fizzly 24.07.2008 23:45

Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

Cóż, szczerze mówiąc średnio mnie interesuje nowy dodatek, ale sufit i kręcone schody na pewno mi się przydadzą - pomimo tych z MTS2, ten sufit to katorga jak dla mnie, a wybór kręconych schodów jest znikomy. Tak czy inaczej, wnioskując ze zdjęć, wiadomo że apartamenty działają jak akademiki - kiedy wprowadzisz swojego Sima/rodzinę, pozostałe pokoje są automatycznie zasiedlane. Nie podoba mi się strasznie ta "wspólna skrzynka" pocztowa. Kilka skrzynek na paliku, przy drodze... Straszne. Spodziewałem się raczej skrzynki wiszącej w bloku na klatce, no ale cóż. Jak widać, doszła też magia. Można było się tego spodziewać. ;) Na pewno podoba mi się fakt, że będzie można oficjalnie budować piwnicę. Szkoda tylko, że dodatek nie wprowadzi (a może EA mnie zaskoczy?) wreszcie budowania pomieszczeń na poddaszu, do tego dachowych okien. Dojdą nowe interakcji pomiędzy dziećmi i z dziećmi. Skoro są wspólne place zabaw, to myślę, że będzie można zabierać ze sobą te małe dzieci, które do tej pory zmuszone są zostawać z nianią pod nieobecność opiekunów. Skoro są zjeżdżalnie i karuzela, to pewnie będzie też piaskownica? Jest na pewno szafa "w pokoju", opcja zatrudnienia lokaja, możliwość dzielenia mieszkania z lokatorami. No cóż, może być ciekawie, ale zobaczymy. Sufity i kręcone schody - to do mnie przemawia! ;)

martusia_re2 29.07.2008 19:24

To Prawda re sufity i kręcone schody!!! To będzie dla mnie super dodatek :) Chciałabym też żeby pomiędzy małymi dziećmi a małymi dziećmi można było zawierać dużo interakcji :))

stotka 29.07.2008 19:26

do mnie ostatecznie przemówiła magia <3 nie spodziewałam się, ze wypuszcza cos takiego do dwojki, a tutaj niespodzianka. bez wzgledu na cala reszte, tylko z tego powodu nabede ten dodatek w dniu premiery (ciul ze szkola, tam bedzie magia! :D)

martusia_re2 29.07.2008 19:35

No ale magia to juz nie realistycznie nie prawdasz???

stotka 29.07.2008 19:40

a kto mowi, ze realistyczne?
najbardziej w ts1 jarała mnie właśnie magia, tutaj będzie tak samo. realizm mam za oknem, stykam się z nim na codzień, więc bardzo chetnie uciekne w mniej realistyczne simsy :)

martusia_re2 29.07.2008 21:24

hehe :)) Ale jednak to troche urozmaici gre wg mnie potrzebne jest coś takiego jak w jedynce Gwiazda ;]

Wickoo 29.07.2008 21:34

Cytat:

Napisał Szczur (Post 827133)
Już prościej o oryginał przed premierą. Skąd mają być piraty skoro nie wypuszczono oryginałów? Przecież pirat powstaje z oryginału. A przed premierą dostaje się zwykle, jeżeli się kupuje z wyprzedzeniem. Tzn. zamawiasz w sklepie internetowym.

Niekoniecznie.
Przykład - Assassins Creed, GTA IV..

piotrulos 29.07.2008 21:49

jest już wersja przedpremierowa http://eastore.ea.com/store/eaemea/p...ceid=smint0009

Gacia90 29.07.2008 23:15

Ja napewno kupię ten dodtek i to też ze względu na magię, no i trochę się rozczarowałam bo myślałam, że zrobią z tego osobny dodatek, a tak to pewnie będzie kilka czarów i innych opcji i koniec...w the sims 1 to było fajnie, pojedynki, zbieranie składników, te karuzele czy co to tam było, czarna dziura xD, chciałabym to wszystko w the sims 2.

spyro0 30.07.2008 07:14

Ja kupie na pewno. Zauważyłem, że tyle jest teraz nowości o The Sims 3, ze prawie nikt nie zwraca już uwagi na Osiedlowe Życie - nawet ja o tym zapomniałem. Niedawo mi się przypomniało, że będzie Belladonna Cove.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:52.