![]() |
Odp: Czy naprawdę masz oryginalną grę? Sonda
Mam oryginał. Wiem, że dwójka była robiona z wielką pasją i dlatego uznaję ich wysiłek nie ściągając.
Jedyny ściągnięty dodatek, a właściwie akcesoria to Zestaw Świąteczny. Kupiłbym, ale jest już nieosiągalny. Mam zamiar również ściągnąć dodatek jeśli np. porysuje mi się płytka lub w ogóle będzie nie zdatna do użytku. Nie uznam tego za piractwo, bo przecież już za grę zapłaciłem. |
A ja jestem w połowie: miałam oryginał, który pożyczyłam komuś i mi nie oddał :/ Oprócz tego mam kilka oryginalnych dodatków, ale że nie mam podstawy, to gram na spiraconej, na dodatkach też. Jest coś takiego, że można mieć ściągnięte gry jeśli w domu ma się oryginały. Wtedy te ściągnięte są traktowane jako kopie zapasowe. Poza tym szkoda mi żeby płytki się zrysowały od częstego używania :)
|
TS2 miałam akurat piracką, ale już w nią dawno nie gram, wolę ts3. Za to ts3 mam oryginalne ;)
|
Ja podstawę Sims2 dostałam, a resztę dodatków kupiłam xd. To znaczy ja kupiłam 2, moja siostra 1, a tata całą resztę (czyli 5 + 3 akcesoria). Nie ściągam piratów, moja koleżanka której nie chciało się wydawać kasy (mimo że miała) powiedziała jej tacie, żeby ściągnął sims 3, i teraz nie może instalować dodatków płytowych (buhahahaaa, jak chce ściągnąć to się jej błąd pokazuje). A czy do dwójki piraty mogą dopasowywać do oryginałów? Bo baaardzo chciałabym mieć ''Na święta akcesoria'', w sklepie nie ma, nawet w internecie na allegro, na merlinie i na innych stronach :/ Zresztą akcesoria nie taka wielka kasa, niecałe 30 zł i jeden raz to chyba dopuszczalne ;)
|
W dwójce połowę dodatków mam pirackich a połowę oryginalnych. Za to w trójce, 3 dodatki oraz podstawę pożyczone - podstawa tylko oryginalna. Resztę mam ściągnietą z netu. :D Trójka jest tak zbugowana że nie zasługuje na to bym wywalał na nią kasę...
|
Oryginał to podstawa ;) a inne dodatki jakie posiadam to też orginały nigdy nie grałem w piraty jeżeli chodzi o the sims 2. Jakoś tak nie miałem ochoty bawić się w te cracki nie cracki zmiany plików i tym podobne głupoty. Więc jeżeli w coś nie grałem to z tego powodu że nie mam, jeżeli chodzi o odpowiednie dodatki.
|
Mam oryginalną podstawę i jeden dodatek, który dzisiaj kupiłam - Cztery pory roku. W przyszłości zamierzam skompletować wszystkie. :)
|
Mam oryginał, poprosiłam o niego rodziców więc dostałam, ale ja oddałam rodzicom kasę. Tak więc zaznaczyłam, że sama ją sobie kupiłam :D
|
Jest to chyba jedyny temat na forum gdzie piszę się o "piractwie" bez otrzymania ostrzeżenia, więc zapytam czy simsy 2 podstawa piracka działa wgl z pirackim dodatkiem lub kilkoma dodatkami ? (tzn czy można je połączyć)
A wracając do tematu jeszcze nie mam tej gierki ale jak będę miał to na pewno nie oryginały... rozumiem gdyby Sims 2 były połączone z wszystkimi dodatkami od razu w jednym pudełku i np na dwóch płytach i kosztowałyby max.100 zł - to chyba każdy by kupił. Ale kupować wszystkie dodatki i podstawę to trzeba na prawdę mieć nie po kolei poukładane albo za dużo kasy na koncie. Dlatego ci którzy ściągają akurat Simsy z sieci są po prostu sprytniejsi. |
Ale z tymi wszystkimi dodatkami w jednym pudełku to przesadziłaś. Akcesoria - ok. 30 zł. Dodatek - ok. 60-70zł. Wiesz ile EA by straciło kasy?!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:14. |