![]() |
Odp: Madame Crazy models
Intenso, wiem, że wszyscy się na nią rzucili, ale tylko ona mi pasowała :)
Dziękuję za oceny, lubię sobie od czasu do czasu nazwać simkę trochę dziwnie. |
Wyjątkowo ładnie wyszła Ci ta simka i wyjątkowo inaczej . ;)
W rysach twarzy wyraźnie różni się od ostatnich simek . Tło prezentacji podobnie jak simka - bardzo mi się podoba . :) |
MIRA - simka o bardzo charakterystycznej urodzie :D
jedyne co mi się rzuca w oczy to małe oczy, ale nie wiem, może to moje takie zboczenie :O śliczna, a fryzura pasuje ;] MARTA - świetna fryzurka :D ładna, ale wg mnie ma za "długą" brodę i małe oczka, ale tak trochę mi podchodzi pod Azjatkę :D MARTYNA - nie wiem, przez ten dołek pod ustami mam wrażenie, że wygląda jak chochlik :| skośne oczy ma, ale to jeszcze bardziej mnie upewnia w moim fałszywym stwierdzeniu :D GABRIELA - o matko jedyna ^^ te oczy są świetne, tak samo jak tło POISON - Ślicznotka w każdym calu i detalu swojego ciała :D wyszła Ci ona wyjątkowo realistycznie, a ta fryzurka... ach KYRA - jest śliczna, ma piękną fryzurę i bardzo ciekawą scenerię. Bardzo ładny kolor oczu i uroczy pieprzyk :D WERONIKA - piękna, chyba pierwsza blondynka u Ciebie, ale mogę się mylić, więc proszę mnie nie bić :D Bardzo ładna sceneria, aż poczułam lato u mnie ^^ Ładne proporcje, a te lekko skośne oczy pasują do niej jak ulał. I śliczna fryzurka. PSYCHE - po pierwsze bardzo oryginalne imię :D po drugie, bardzo ładnie dobrana fryzurka i znowu mhroczna prezentacjaa ;] bardzo ładna, ma śliczną twarz. I znowu te oczy! podsumowując : robisz śliczne simki, jedne z najlepszych, jakie widziałam na tym forum :D wybacz, że w pewnym momencie przestałam Ci je komentować, ale rzadko zaglądam w ten dział :D |
Psyche jest śliczna, boskie imię, ale do niej nie pasuje.
Spodziewałam sie jakiejś zrozpaczonej mrocznej kobiety usychającej z tęsknoty... dobra, poniosło mnie. myślałam że będzie bardziej mroczna ;p ale podoba mi się. ładna prezentacja. |
Miodka14, eee zadziwiasz mnie. Do jakiej simki podobna jest moja simka? Mam już dość tych waszych fałszywych oskarżeń na moj temat.
|
Miodka14 kolejna nowa użytkowniczka z chamskimi postami. Wybacz Miodka14, ale to już chyba zostało wyjaśnione pomiędzy Oblivion, a simką1, więc spóźniłaś się. O rany, same chamstwo na tym forum(prawie)
|
Cytat:
EDIT: Piszemy: Cię,Ciebie,Tobie,Ty-jak masz chociaż roszeczkę kultury :} OMG... @Ellie: nie mogę... Muszem bronić Madame |
Intenso, mimo mojej love do ciebie (;*) - lepiej skończ dyskutowac z Miodką.
|
Cytat:
Co do simek Oblivion to wszystkie są świetne- sczególnie podoba mi sie Psyche(boska!) |
tak to było umyślnie... :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:45. |