TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Szansa (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47462)

Liv 08.05.2009 14:46

Odp: Szansa

@up: nie mówię, że Twoje odcinki mają być tak krótkie jak moje ;) Ten jest wyjątkiem, bo wyszedł naprawdę krótko. I nie mam zamiaru pisać do usranej śmierci ;) Przecież "Szansa" też się kiedyś skończy ;]
(btw, też mi się strasznie podoba to zdjęcie :D)

I uwaga DO WSZYSTKICH:
Dustin opisuje tego gościa jako niebieskookiego, natomiast jak przyjrzycie się Bartkowi- ma ciemne oczy i nie ma tej charakterystycznej blizny...

Dziękuję za dotychczasowe komentarze :)

Charionette 08.05.2009 15:01

Śliczne... Tylko to mogę powiedzieć... A tak ogólnie widać, że nie tylko ja robię krótkie odcinki... ;) Z tą tylko różnicą, że tutaj się coś dzieje.... :D

10/10

O już 3 komentarz :P

Libby 09.05.2009 04:33

Jeszcze "rozszarpane nerwy"- chyba powinno być "poszarpane".
Fajny odcinek:).
Ciekawe, czym nas jeszcze Bartek zaskoczy.
Króciutki odcinek, ale piękne zdjęcia:).

Nyks 10.05.2009 13:21

Omg, jak ja dawno nie komentowalam :O
No w każdym razie lodzio miodzio :D kocham Bartusia Ale kurde, z ta blizna to mnie zmylilas! czyzby zaginiony brat bliźniak? :P:P
Fajnie, ze jest wprowadzony element z przyjaciolmi z przeszłosci.
życze weny i przepraszam, ze dlugo nie komentowalam, ale zapewniam, ze czytam na biezaco :)

ptasie mleczko 10.05.2009 21:33

A co tak krótko co? Jakiś leń Ci wlazł na kark czy co? :P ja tu zasiadłam do czytania, cały arsenał: herbata, coś słodkiego a tu zanim się rozpędziłam to już koniec :P
Do rzeczy: podobało mi się jak opisałaś przemianę Lily no i oczywiście, nasz przebiegły Dastuś od razu to zauważył, achh ta miłość. Trochę dziwi mnie, że tak spokojnie przyjął do wiadomości fakt, że jego "Maleńka" pracuje u swojego byłego faceta, ale ok, może ociupinę spokorniał w tym więzieniu i te wszystkie przeżyte przeciwności losu i wydarzenia jednak odciskają piętno na psychice człowieka.
Ale z Bartusiem to mnie zaskoczyłaś. Ja myślałam, że to będzie taki zwykły goguś zadzierający nosa i stawiający sobie za punkt honoru zdobyć wszystko co się rusza i ma spódnicę, a tu proshę, jakaś tajemnica nam wypłynęła. Mam pewne podejrzenia co do tej sprawy ;)
Podsumowując to odcinek fajny i był mój Dastuś :D

Słodka Ślicznotka 15.05.2009 15:06

nasza Livciu przepraszam że tak dawno nie komentowałam bo nie miałam za bardzo czasu (bez obrazy ale rozumiesz ostatnie miesiące szkoły i wogóle) więc chciałam powiedzieć że świetnie ci wyszedł ten odcinek i jak już powiedzieli nie którzy jakiś leń cię chyba złapał :)
a kiedy następny odcinek? przecież już jest 6 komentów :D

Liv 15.05.2009 16:04

Ludzie! To nie leń! Po prostu jakoś tak wyszło :|
(jeszcze utworzyłam jeden dodatkowy fragment, żeby tego było ciut więcej)
Wiem, wiem, jest sześć, ale póki co nie ma mowy o pisaniu. Bo... po prostu nie wiem, co ma być dalej! :D (czyt. nie mam zaplanowanej akcji na najbliższe odcinki)
Muszę siąść, wymyślić, spisać, a potem wg ostatecznej wersji pisać odcinki (jak dotąd było na spontana ;)). Jak dzisiaj siądę do książki, pojawią się pomysły, to i sprawa FS ruszy :)

UPDATE: Fakt- książeczkę poczytałam (50 stron w jeden wieczór) i pomysły rzeczywiście są ;) Na razie we fazie wstępnej, bo jeszcze muszę troszkę nowych rzeczy powymyślać, a potem nanieść to na papier, a z papieru potem do worda tworząc nowy odcinek ;)

@down: nie wiem, czy się doczekasz cudu. Wątpliwe.

Jula881 23.05.2009 20:51

Sorki, że nie komentowałam, powód jak Ślicznotka. Wydaje mi się, że to jednak jest brat Dastusia. Coś w tym jest. Aha i oczywiście jestam nową Dastusiomaniaczką:)

Invidia Semper 24.05.2009 11:26

Liv, buszując po forum zobaczyłam: Ty nie rzucaj pisarstwa, jesteś jedną z najlepszych!:) Patrz ile osób czeka na kolejne odcinki;]

Jula881 24.05.2009 23:59

Liv-nie poddawaj się! To jest najlepsze FS jakie czytałam(ale kilka jest też, które lubię, więc się nie smucić!)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:29.