![]() |
Odp: Które Akcesoria są najlepsze?
Wg. mnie to są święta, bo przychodzi Mikołaj <3
|
zagłosowałam na imprezę. ale młodzieżowy styl też jest fajny ^^
|
Szyk i Elegancja.
|
Pisałam tu posta w tamtym roku i z tego, co widzę, diametralnie pozmieniały mi się gusta! :D Owszem, nadal zostaję przy tym, że H&M, Szyk i Elegancja oraz Impreza, są jednymi z bardziej udanych mini-packów, ale IKEA również do nich należy. Po czasie zaczęłam doceniać te wspaniałe meble, które praktycznie pasują do wszystkiego. Kuchnia i Łazienka również mi się podoba - szczególnie jeśli chodzi o zestawy do tej pierwszej. Wreszcie mogę urządzić kuchnię w delikatnych, pastelowych, cytrynowych barwach i to z uwzględnieniem koloru mikrofalówki, zmywarki, tostera, przetwarzacza do żywności czy ekspresu do kawy! :D Zestaw jest stworzony tak, aby wszystko do siebie pasowało.
Najsłabiej moim zdaniem wypada Rozrywka Rodzinna (dobre pomysły na meble, ale słabo wykonane), Młodzieżowy styl też nie jest jakiś wybitny (styl gotycki jest po prostu koszmarny!). Co do Rezydencji i Ogrodów się nie wypowiem, bo aktualnie ich nie posiadam. Wydaje mi się jednak, że są w porządku. |
Moim skromnym zdaniem IKEA to najlepsze Akcesoria. Dużo naprawdę fajnych i porządnych mebli. Rezydencje i Ogrody też niczego sobie. Szczególnie podobają mi się szeeerokaśne schody, a żyrandol na dwa piętra genialny :) W Kuchni i Łazience dochodzą ciekawe rzeczy do kuchni i wiszące kibelki do łazienki, które po prostu ubóstwiam :) W młodzieżowym stylu nie znalazłem nic ciekawego poza deską surfingową na ścianę.
|
ja mam h&m, ikea, kuchnie i łazienkę i rezydencje i ogrody.
a zagłosowałam na rezydencje z jednego powodu - słoneczniki. są piękne! przebijają wszystko, co jest w simach. naprawdę. :) ikea też mi się podoba - dobre, tanie meble, świetne na początek. i podobają mi się kolorowe zestawy kuchenne. a tak w ogóle, to h&m i ikea to takie perfidne reklamówki, że powinni je rozdawać, a nie kazać sobie płacić. ;) ale cóż, kupiłam. XD |
Zagłosowałem na RiO, ponieważ ten dodatek najbardziej przypadł mi do gustu ze względu na roślinność i różne elementy ozdoby, budowy, miałem problem czy nie zagłosować na SiE, ale RiO zostało tym mianowanym. ;)
|
Moda z H&M :D oraz Młodzieżowy styl ;). Co do Mody z H&M - dużo fantastycznych ubrań .
A MS? Bardzo podobają mi się meble oraz niektóre ubrania:P. |
Każde są niczego sobie. Zawierają dużo ciekawych dodatków. ; )
|
Moim skromnym zdaniem najlepsza jest Moda z H&M, ponieważ wprowadza naprawdę ładne ciuchy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:12. |