![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
A ja mam takie pytanie. Jak wsiąść na rower bo chce pojechać nad morze i da się tylko iść a ja chcę pojechać !!!
|
moze sprobuj ustawic wlasciciela rowera. (roweru?)
|
Gdzieś czytałam, że trzeba ten rower umieścić w plecaku, a potem kliknąć na sima i wybrać odpowiednią opcje. Ale nie jestem pewna ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
Mam pewne pytanko związane z występami.
Otóż mój sim awansował na stanowisko tekściarza (Kariera Muzyczna). W zakładce "Praca" oprócz wskaźników: nastrój, gitara, członkowie kapeli [czy jakoś tak] > pojawił się dodatkowy wskaźnik "występy publiczne". Próbowałam urządzać przyjęcia u siebie i na parcelach i tam grać na gitarze, próbowałam teżjeździć po różnych parcelach i grać gdzieś przy drodze.. ale ten wskaźnik się wogóle nie podnosi ;/ O co wgl chodzi z tymi koncertami? :( |
Cytat:
btw, moj sim ma marzenie, zeby jechac do spa. ale gdzie jest to spa? |
Niestety nie mam nic zaznaczonego na czerwono.. ale sprawdzę z tą pracą tak jak mówiłaś.
A spa jest gdzieś niedaleko basenów publicznych.. Wejdź w tryb mapy miasta i poszukaj.. ;P |
Cytat:
|
Może moje pytanie już padło ale w opcji "Szukaj" nic nie znalazłem.
Czy można edytować istniejącą już rodzinę? |
jak przedstawia się sprawa z orientacją seksualną simów? tak jak w 2 z punktu jest hetero i trzeba ją przestawiać, czy zdarzają sie simy automatycznie homo lub bi?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:57. |