![]() |
Odp: The sims 2 V.S The sims 3
Zależy kto jaki ma komputer. U mnie np. TS2 śmiga, że hej, a w trójce to na postawienie ściany trzeba czekać z pół minuty... Ale na lepszym kompie z chęcią bym pograł...
|
Sama podstawa The Sims 3 jest lepsza od TS2 + dodatki, szczególny plus za otwartą przestrzeń miejską i parcelową.
|
ja wole ts3. Ts2 szybko sie nudzi
|
Praktycznie po kilku godzinach, wkurza to ładowanie pomiędzy parcelami.
|
Ja n zawsze zostanę wierna starej,dobrej dwójce. Czasami może gdzieś u koleżanki ale trójka wcale nie jest aż tak superowa :(
|
Z jedynki na dwójkę był większy przeskok, ale ja wolę trójkę. Tak się już przyzwyczaiłam, ostatnio włączyłam dwójkę i strasznie ciężko mi się sterowało. Więc trójka - a jak wyjdzie czwórka, to pewnie zostanę przy trójce. : >
|
Zdecydowanie wolę trójkę.Uważam tak m.in. dlatego,że w trójce o wiele łatwiej steruje się simami,nie ma ekranów ładowania i wszystko jet takie jakieś bardziej realistyczne.
|
Jestem za trójką. Może wymienię plusy i minusy ?
(+) Zmieniony interfejs (-) Duże wymagania (+) Brak ekranów wczytywania (+) dobry pomysł z nazwami savów (+) Tryb tworzenia sima zasługuje na ogromny plus (+) Z tymi wzorami to był dobry pomysł (-/+) budowa domu sprawia teraz większą przyjemność i lekkość, ale to już nie to samo co dwójka, do której mam ogroomy sentyment (z nią się zaczeła moja przygoda!) (-) Małó realistyczne wsiadanie do samochodu :P (+) dachy! u mnie przełom - można stawiać stożki! a ja musiałem zainstalować RiO żeby zbudować pałacyk w 2 :(( (+) otwarta okolica! 6 plusów 2 minusy 1 pośrodku TRÓJKA GÓRĄ! |
zgadza się jeśli chodzi o opcje i otwarte otoczenie to trójka jest, super. Jakoś ja wolę the sims 3 niż the sims 2 . I gram w the sims 3 ponieważ, to starzenie się całej okolicy i 4 różne długości życia dla całej okolicy to mi się podoba. ;) Ponieważ dzięki temu sim zdąży się nauczyć wszystkiego co jest, mu potrzebne i osiągnie szczyt kariery.
|
Trójka. Według mnie posiada wiele dopracowanych opcji, które dwójka nie posiada niestety. Owszem, mało dodatków, ale i bez tego gra jest niczego sobie. :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:28. |