![]() |
Odp: The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry?
Napisałam w poście powyżej, że wczoraj kupiłam już dodatek w Media Markt za 79,90 zł. :)
|
Cytat:
Wart kupienia? |
Napiszę wieczorem, bo nie zainstalowałam gierki jeszcze. Miałam format kompa i troszę roboty z wgrywaniem programów. Po przeczytaniu tej książeczki wydaje się być ciekawe. Będzie można w końcu zrobić piwnicę. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawi mnie opcja wiz, każdy Sim będzie miał wizę do danego kraju, w zależności od przygód jego czas pobytu będzie mógł się wydłużyć. Niestety z tego co wyczytałam będzie musiał spać w namiocie... nie piszą nic o hotelach, tylko, że jak będzie się miało dużo przygód i długie wizy będzie można nawet kupić posiadłość wakacyjną. Podoba mi się, że w tych piwnicach będzie można nektary przechowywać i samemu je wytwarzać. Dochodzą nowe owoce. W książeczce jest taki wątek, że każdy podróżnik będzie musiał sobie u kupca na targu na wakacjach zakupić namiot, suszone jedzenie i co mnie rozbawiło najbardziej prysznic w puszce. :D |
Cytat:
|
Cytat:
Jest mnóstwo osób na tym forum, które mają ten sam problem. Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej odwiedź kilka tematów. |
Cytat:
|
Mi tez działa poprawnie :)))))))
Dodatek fajny :) hotelu jako takiego nie ma ale jest baza noclegowa gdzie można spać, jeść, myć sie itd. I nie płaci się, nie rezerwuje pokoi. Póki co byłam tylko we Francji - fajna :) ugniatałam nektar i zwiedzałam grobowce ;) jak cos chcemy kupić w sklepie czy ksiegarni to trzeba kliknąć na kase, czasem półki (np. z nektarami) Dużymi rodzinami lepiej na wakacje nie jechać jeśli mamy zamiar robić jakieś zadania bo się nie wyrobimy. Ja pojechałam swoją 3 osobową rodziną, każda osoba miała jakieś zadania (bo chciałam żeby zdobyli wizy) i ledwo wyrabiałam z zadaniami. Ogólnie dodatek jest przyjemny :) grałam krótko bo jutro na rano do pracy, więc wszystkiego nie zobaczyłam :) kto ma niech pisze co ciekawego wynalazł w dodatku :))) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:50. |