TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51373)

agnieszka130187 17.11.2009 12:54

Odp: The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry?

Napisałam w poście powyżej, że wczoraj kupiłam już dodatek w Media Markt za 79,90 zł. :)

Searle 17.11.2009 13:00

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1154081)
Napisałam w poście powyżej, że wczoraj kupiłam już dodatek w Media Markt za 79,90 zł. :)

A zatem pisz, jakie wrażenia :)
Wart kupienia?

agnieszka130187 17.11.2009 14:24

Napiszę wieczorem, bo nie zainstalowałam gierki jeszcze. Miałam format kompa i troszę roboty z wgrywaniem programów. Po przeczytaniu tej książeczki wydaje się być ciekawe. Będzie można w końcu zrobić piwnicę. :)

Analisse 17.11.2009 14:39

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1154113)
Będzie można w końcu zrobić piwnicę. :)

Już można zrobić piwnice bez dodatku, doszła taka opcja po najnowszej aktualizacji :)

agnieszka130187 17.11.2009 15:02

Cytat:

Napisał Analisse (Post 1154116)
Już można zrobić piwnice bez dodatku, doszła taka opcja po najnowszej aktualizacji :)

Nie wiedziałam o tym, gdyż mi po aktualizacjach gra nie chciała odpalić. Teraz sformatowałam kompa i mam nadzieję, że będzie działała poprawnie. :)

Ciekawi mnie opcja wiz, każdy Sim będzie miał wizę do danego kraju, w zależności od przygód jego czas pobytu będzie mógł się wydłużyć. Niestety z tego co wyczytałam będzie musiał spać w namiocie... nie piszą nic o hotelach, tylko, że jak będzie się miało dużo przygód i długie wizy będzie można nawet kupić posiadłość wakacyjną. Podoba mi się, że w tych piwnicach będzie można nektary przechowywać i samemu je wytwarzać. Dochodzą nowe owoce. W książeczce jest taki wątek, że każdy podróżnik będzie musiał sobie u kupca na targu na wakacjach zakupić namiot, suszone jedzenie i co mnie rozbawiło najbardziej prysznic w puszce. :D

HNL 17.11.2009 15:57

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1154124)
Nie wiedziałam o tym, gdyż mi po aktualizacjach gra nie chciała odpalić.

Więc nie tylko ja mam ten kłopot. Gra zatrzymuje się przy ekranie ładowania, kiedy 'pasek postępu' jest już cały zielony.

Gio 17.11.2009 16:03

Cytat:

Napisał HNL (Post 1154180)
Więc nie tylko ja mam ten kłopot. Gra zatrzymuje się przy ekranie ładowania, kiedy 'pasek postępu' jest już cały zielony.

Jest mnóstwo osób na tym forum, które mają ten sam problem. Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej odwiedź kilka tematów.

agnieszka130187 17.11.2009 16:36

Cytat:

Napisał HNL (Post 1154180)

Dokładnie mi się wyłączała w połowie paska ekranu ładowania. Teraz zainstalowałam na nowo grę, zaktualizowałam ją, wgrałam podatek TS3 WP i już działa poprawnie.

magda1984 17.11.2009 22:43

Mi tez działa poprawnie :)))))))
Dodatek fajny :)
hotelu jako takiego nie ma ale jest baza noclegowa gdzie można spać, jeść, myć sie itd.
I nie płaci się, nie rezerwuje pokoi.

Póki co byłam tylko we Francji - fajna :) ugniatałam nektar i zwiedzałam grobowce ;)
jak cos chcemy kupić w sklepie czy ksiegarni to trzeba kliknąć na kase, czasem półki (np. z nektarami)
Dużymi rodzinami lepiej na wakacje nie jechać jeśli mamy zamiar robić jakieś zadania bo się nie wyrobimy.
Ja pojechałam swoją 3 osobową rodziną, każda osoba miała jakieś zadania (bo chciałam żeby zdobyli wizy) i ledwo wyrabiałam z zadaniami.
Ogólnie dodatek jest przyjemny :)
grałam krótko bo jutro na rano do pracy, więc wszystkiego nie zobaczyłam :)
kto ma niech pisze co ciekawego wynalazł w dodatku :)))

Miyoki 18.11.2009 00:11

Cytat:

Napisał magda1984 (Post 1154545)
Mi tez działa poprawnie :)))))))
jak cos chcemy kupić w sklepie czy ksiegarni to trzeba kliknąć na kase, czasem półki (np. z nektarami)

Tzn, że możemy wchodzić "razem z" naszymi Simami do sklepów? :o

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:50.