![]() |
Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009
I niby jakby się to nazywało? Porady Cioci Chryzi do autorski projekt Chryzantemki i nie sadzę, by ktoś mógł ją zastąpić. Chryziu, a ja tak czekałam na Twój artykuł!
|
Ja jestem za . Po prostu zmieni się nazwę na zwyczajne porady . Czy to wielki problem ? Ciociu ( Hi hi ) odpisz szybko .
|
nie wiem, szczerze też mam pewne wątpliwości...
ale jak coś to najpierw musiałabys to napisać tak na próbę |
Ok .
Porady . Jak zostać domowym pupilkiem ? 1. Podlizuj się rodzicom 2. Wyręczaj wszystkich i wszystko 3. Udawaj że dużo czytasz szczególnie poważnych książki 4. Ucz się pilniej 5. Z każdym razem jak Twoi rodzice wrócą z pracy przygotuj im niespodziankę (posprzątaj swój pokój czy coś w tym stylu ) 6. Upominaj wszystkich by siedzieli prosto ( UWAGA : Siedzieć prosto znaczy Nie wystawiać garba , nie garbić się ) Dział reklamacji uwielbia krytykę : www.nie-przyjmujemy-reklamacji.com I jak ? Edit : Upewniłam się że ta strona nie istnieje . |
Ja bym poczekała na Chryzantemkę.
|
Chyba trzeba będzie trochę dłużej poczekać ...
|
Ja mówię, że nie widzę Cię w tej roli, tylko chciałam jakoś delikatniej. No ale to moja opinia, nie ja tu rządzę.
|
Ok rozumiem . Wiesz jakoś tak na razie ja siebie też nie widzę . ( Wyobrażnia się zacieła ) Ale miło mi jest na myśl o tym .
|
Ciocia Chryzia to ciocia Chryzia, nikt jej nie zastąpi.
|
To co powiesz na miesiąc bez cioci ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:22. |