![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
ilona - no wiesz, ja wiedziałam, że najwyżej 6 fryzur dla kobiet mogą dodać :)
Ale dla mnie dobre i to. W dwójce także zbyt wiele fryzur nie było (np. w Osiedlowym życiu były tylko dość sporo, ale praktycznie to były 3, bo różniły się od siebie jedynie kolorem gumek). Ważne, żeby dali co najmniej 3. Jestem mało wymagająca, zważywszy na to, że dawno nie grałam. I tak myślę, że ten dodatek będzie dobry. Dla mnie najważniejsze są kariery (detektyw, rzeźbiarz, architekt, wizażysta), bo to one urozmaicą bardziej grę :) |
Dopiero teraz dorwałam się do komputera i ... jestem zachwycona tymi moczarami! ^^
To mgła? I tory, pewnie pociągów nie będzie, ale dobre i to. Zgadzam się z Miyoki, pasuje tu kariera detektywa :) Lub ... Pogromca duchów ^^ - obszar nieco przypomina mi kilka lokacji z Ghost Master. |
Fotki niezłe, ale bardziej bym się ucieszyła z jakiegoś filmiku z gry na youtube. No wiecie, nie taki reklamowy, tylko z prawdziwej rozgrywki. W końcu już bardzo niedługo do premiery...
|
szkoda, bo miałem nadzieję, że chociaż będę miał więcej fryzur :(. No nic, i tak na razie mam inne wydatki, ale gdybym jakoś uzbierał kasę, to nie zrezygnuję z kupna, bo teraz przynajmniej będzie można coś zrobić z miastem ;)
pozdr. chrupek |
Tak. Wielkim atutem tego dodatku jest możliwość edycji miasta. U mnie, np. podczas życia jednego Sima do miasta wprowadziło się tyle nowych rodzin oraz starych porozdzielało, że zostają mi się tylko puste parcele pod budowę. :)
|
Moczry i mgła to podstawa, widzieliście Luizjanę bez moczarów i mgieł? Jeżeli chodiz o wizualną część nowego otoczenia i architekturę - jestem za, moje klimaty.
|
A no właśnie - edycja miasta nareszcie ^^
Zawsze mnie denerwowało to, że nie można przemieszczać parcel :< Mgłaaa O_O Fajnie ^^ Ciekawe, może jak sim będzie miał cechę "Niezdarny" to się w tej mgle zgubi? xD |
Luizjana ^^ mruuuu ^^
"Wywiad z Wampirem" i inne książki Rice ^^ mruuuuu Coś czuję, że bardzo szybko porzucę SV i R, dla T i mgły ^^ |
Cytat:
|
Cytat:
Nie można tylko dla tego "Płot "Nieulękły"" |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:33. |