![]() |
Odp: zumzoolowe simy
Dobra, postaram się. Oczywiście jeśli nie zapomnę. A mam nadzieję, że nie. :) Ostatnio coś mi się pamięć polepszyła... :D
|
Cytat:
|
Dobrze, juz dobrze. :) Obiecuję, że przy następnej prezentacji dodam jego zdjęcie.
Macie moje słowo. A jak go nie dotrzymam to możecie mnie zamordować. :D |
@up: nie wolno mordować :D
czyje simy będę oceniać, no czyje? :D |
Właśnie!
|
Bardzo mi miło, że tak podobają się Wam moje simy. :)
I nie wiem czemu, po przeczytaniu Waszych komentarzy obśmiałam się jak głupia. Chyba taki napad spazmów. :) Nie żebym się śmiała z Was, tylko po prostu tak bardzo poprawiłyście mi humor. :) |
Miło nam, że poprawiamy innym humor.
Ty mi też poprawiłaś humor wypowiadając się w moim temacie. ^^ Dobra. Koniec tego. Dajmy się innym wypowiedzieć. ; ) |
Cytat:
Sim super, tylko właśnie, ma za miłą facjatę by mordować, choć właściwie gdyby ktoś miałby mnie zabić, jednocześnie będąc ostatnią rzeczą, jaką zobaczę w życiu, to bardzo chętnie wybrałabym jego, jako swojego oprawcę :D No tak, efekt krwi... no, no, no! Ja to nawet z odszyfrowaniem zmieniania koloru gradientu mam problemy. Ale to jest sprytnie ukryte!!! No, pa. Jak mawia Michel (:P) Baju, baju, będę w Raju :) |
Cytat:
I co do tego wyżej: O to mi chodziło. :) Nik się ni spodziewa, że taki gostek może cię zamordować. |
Super sim, tylko szkoda że jedno zdjęcie ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:32. |