![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Zawsze, gdy zaczynasz pracę, czyli np. o 9 rano wyświetlają ci się klienci na ten dzień. Klikasz wykonaj zlecenie i twoja simka/sim jedzie do tej danej osoby i stylizuje ją. Po godzinach, jeśli masz ta toaletkę do stylizacji w domu możesz u siebie "przerabiać" simów, albo jeździć do salonu- twój wybór :P
|
Nie trzeba nawet toaletki do stylizowania simów w tym zawodzie, po prostu klikasz na jakimś simie na mieście - "zaproponuj stylizację", sim się zgadza i otwiera się ekran z pokojem stylizacji.
|
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Siemano.Mam pytanie.Jak zostać tatuażystą w the sims 3 kariera.Próbowałem na wiele sposobów i nie mogłem.Wiec prosze o pomoc.Z góry dzięki.
|
Tak na serio nie ma kariery tatuażysty
Jest tylko umiejętność, a robić tatuaże możesz w domu(chyba) albo w ośrodku spa |
Jest, zdaje się, specjalne stanowisko do robienia tatuażu - jeśli chcesz robić go klientom, jako stylista. Ale dokładnie nie wiem, bo moja Simka zajmuje się rzeźbieniem i wynalazkami (kariera - wynalazca). Niedługo zamierzam wypróbować zawód strażaka albo detektywa (mam ten dodatek od wczoraj).
Aha, mam też pytanie. Mam już Karierę, ale nie mam jeszcze Wymarzonych Podróży - dojdą pocztą. Czy mogę bezpiecznie instalować WP, mając już ją zainstalowaną? W przypadku TS2 można było instalować dodatki "nie po kolei", ale TS3... ? |
Tutaj jest tak samo
Mój kuzyn zainstalował WP po Karierze i było ok |
KathySelden możesz być spokojna. Ja również instalowałam najpierw Karierę potem WP. Wszystko zainstaluje się dobrze, a grę będziesz odpalać z Kariery- bez względu na to, że później zainstalowałaś WP gra "wczytuje" nowszy dodatek :D
|
Cytat:
|
Jak mięci zawód Wynalazcy
|
Musisz mieć przynajmniej 1 punkt wynalazczości i na ratuszu lub komputerze kliknąć: zarejestruj samozatrudnienie/wynalazca.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:44. |