TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=248)
-   -   made by rudzia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=57116)

Master of Disaster 20.07.2011 22:42

Odp: Made by rudzielec

A, ten Sim jest całkiem przystojny, ja tam bym w nim nic nie zmieniała... chyba. Nie oceniałam go wcześniej? No, nieważne.
Keter jest, że tak to ujmę, śliczniutka. Oczywiście nie jest naturalna, w końcu taka ma być. Powiedziałabym, że to czyni ją ciekawym czarnym charakterem. Prawie tak ciekawym, jak... taki jeden facet, którego imienia nie pamiętam :D Tak czy inaczej, świetna.

Yuki 21.07.2011 09:05

Facecik niczego sobie, chętnie zabiorę go pod pachę i do domku. ^^
Keter... ach, śliczna jest, tylko nos ni się nie podoba. Za to te oczy! Cudne!

Libby 21.07.2011 10:18

Sima już oceniałam a Keter... ładniusia :D. Momentami mam wrażenie, że coś mi w niej nie pasuje, ale nie umiem określić co ;). Generalnie bardzo udany aniołek ;).

Mroczny Pan Skromności 21.07.2011 11:27

Keter jest śliczna, z tym, że jej nos wydaje mi się dziwny... ale może to tylko moje wyobrażenie ;D Za to oczy są super :D
9,9/10

Kethael 21.07.2011 11:54

Alllllllle oczy! Cudowne.

Ogólnie simka piękna, tak jak reszta twoich simów, więc dając dziesiątkę cię nie zdziwię. Dlatego właśnie nie dam dziesiątki, tylko 11.
Tak więc, 11/10

Violet 23.07.2011 00:22

Keter ma strasznie brzydki kształt oczu... Fryzura nie pasuje 8,5/10

agacarter 09.08.2011 06:32

1.Akasha
Bardzo mi się podoba :)
2.Czarno skóra osoba jest straszna nie podoba mi się twarz ma nawet ładną ale jakoś mi nie pasi. Już wiem co mi w niej nie pasi PIEGI.
3.Lilith
Jest świetna ale nie podoba mi się ten tatuaż na twarzy. A te rogi są strasznie sztuczne.
4.Beyoncé
Podoba mi się ale ma za bardzo stanowczą twarz.
5.Colin
Jest *****isty podoba mi się strasznie jakie ciacho :)
6.Emanuelle
Szczerze to wygląda na rozpuszczoną lalę i mi się za to nie podoba. A i jeszcze jedno debilną ma twarz.
7.Następna simka mi się nie podoba. Jest za blada.
8.Następna simka ma dziwną twarz i mi się nie podoba.
9.Emanuelka
Nawet ładna ale jakoś średnio mi się podoba. I na dodatek jest blada. AAAAAAAAAA I MA PIEGI.
10.Kasandra
Nie podoba mi się jej twarz ma okropny wyraz twarzy. Ma brzydki kolor skóry.
Ale fryzurę ma ładną.
11.Sunsum
Podoba mi się ale trochę głupia twarz.
12.Istara
Nie podobają mi się jej oczy są masakryczne. Ale reszta jest ładna.
13.KathySelden
Ruda mi się nie podoba jest wstrętna i ma na dodatek piegi. Ale ta brunetka też jest brzydka. Chociaż ładniejszą twarz ma ruda.
14.Violet
Brzydka jedynie usta są ładne i fryzura.
15.Kasumi
Jest bardzo ładna ale znamiona na twarzy ją brzydzą. A ta fryzura jej nie pasuje.
16.Następny sim mi się bardzo podoba płeć męska normalnie ciacho podoba mi się strasznie :)
17.Juri
Nie podoba mi się strasznie jest obrzydliwy.
18.Frio
Jest pięknu podoba mi się strasznie normalnie ciacho :)
19.Keter
Nawet jest ładna. Ale usta i oczy są brzydkie.Ma bardzo ładną fryzurę.

Arisane 24.08.2011 19:27

Bzdety, buzia boska. A simka jest świetna i nie wymaga żadnych korekt. Dasz do pobrania?

M3Lcik 16.01.2012 10:32

Heh musiałam tu zajrzec,nie mogłam się powstrzymać. Mimo,że nie gram w TS2 mam słabosc do simów z tej gry,szczególnie jak są tak piekne jak Twoje. Najbardziej przypadła mi do gustu Kasumi i...Juri - o mój Boże,blondyn i to jeszcze z długimi włosami . Wybacz Libby,ale zechce ci odbić faceta,he he...i aż wstyd się przyznawać,ale w tej fryzurze wole go bardziej od Marco,Colina i całej reszty :D

rudzielec 20.01.2012 14:07

łooo... dawno tu nie zaglądałam :O
dziękuję wszystkim za dotychczasowe komentarze i z radością stwierdzam, że nareszcie nadszedł czas, iż mogę tu coś dodać xD

Cytat:

Napisał Violet (Post 1295841)
teraz daj Marco(prosi)

no nareszcie mogę spełnić Twoje życzenie sprzed dwóch lat xD a, że czekałaś aż dwa lata, to spełnie je podwójnie haha :D

:P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:01.