TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Chiyano 20.03.2011 07:26

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Gdyby zrobili dodatkowe, większe miasto to by wydali na półki w sklepie i sprzedawali po jakieś 60 zł. BB, mała wysepka kosztuje już 49zł, ciekawe ile by kosztowało wieeeelkie miasto...

patryk916 20.03.2011 07:54

Lepiej żeby dodali nowe miasto do gry(jak w Karierze Twinbrook albo w Po Zmroku Bridgeport)

sebi27 20.03.2011 08:24

Myślę że taką "paranormalną osobą" w tym dodatku są czarodzieje bo w zwiastunie widać jak taka mała simka macha taką różdżką i jest przebrana za czarodziejke i z różdżki coś leci :D

zelkam 20.03.2011 08:49

To raczej mi wygląda na zabawę dla dzieci. Pewnie będzie interakcja typu Baw się w ... dinozaury/księżniczki/rycerzy itp.

Sheila 20.03.2011 08:55

Fajnie by było :) Choć mile wspominam magię z TS2 OŻ

kaka123 20.03.2011 10:29

Nie zgadzam się z patryk916. Tyle tych miast, a nie ma żadnego porządnego i zawsze trzeba rezygnować z jakiejś części dodatku. Kupujesz PZ i rezygnujesz z miasta, które było w karierze. Jedno, duże, w którym byłyby rzeczy i budynki ze wszystkich dodatków i DOBRZE ZROBIONE. Takie miasto dałoby więcej możliwości niż cały jeden dodatek. Jakby tak złączyli wszystkie dotąd wydane i te, które jeszcze dojdą, to by było lepiej i bardziej praktycznie. Heh... a no nawet zapomniałam o simbocie :) Magia do samego tytułu "Pokolenia" nie pasuje. Zdaje mi się, że to będzie bardzo życiowy dodatek. sebi27 - jakby dodali do gry taki rodzaj czarodziejek, to ja bym sobie za granie w to podziękowała, chociażby ze względu na strój.

Meggie 20.03.2011 10:55

Odejdę trochę od tematu ale bardzo mnie zaciekawił post powyżej. To jak ma się PZ to w Twinbrook nie ma mowy o gwiazdach, wampirach itp a w Bridgeport czy jak to tam się pisze (nie mam PZ) nie ma obiektów z Kariery?

Scheiße 20.03.2011 11:36

Dobry pomysł z tym złączeniem miast, ale wg tradycji pewnie dodadzą jakieś badziewie do Pokoleń...

Owl Finch 20.03.2011 11:45

Złączenie miast to wręcz moje marzenie. To co teraz jest to jakiś żal... Lepiej było jak simy mogły sobie jeździć na przedmieścia czy na lazurową promenadę... Rozumiem, że tu jest inaczej, bo nie ma tego wczytywania jadąc na każdą parcelę publiczną, ale mogliby znaleźć jakieś rozwiązanie. Choćby tak, jak się jedzie za granicę. Po prostu się włącza ekran wczytywania, chwilę czekamy i jesteśmy w zupełnie innym otoczeniu.

anie_1981 20.03.2011 12:58

Ja nie narzekam. Nie we wszystkich miastach muszę mieć wszystko. Np. po co mi salon piękności, skoro moje Simy tam nie jeżdżą. Z niektórych budynków w ogóle nie korzystam. Nawet w Bridgeport udało mi się znaleźć miejsce na niektóre moje budynki. Pozbyłam się knajpy "Plazmowa" czy jakoś tak, koło "portu" znalazłam miejsce na moją siłownię, pralnię i łowisko zbudowałam wyburzając jakiś kurort czy coś, na półwyspie gwiazd. Nie jestem aż tak wymagająca co do miast. Może jestem dziwna, ale ja lubię różne miasta. Obecnie mam 3 zapisy z trzech różnych miast i nie narzekam. Ciekawi mnie to czy i jakie miasto dojdzie, ale bardziej interesują mnie nowe interakcje i gadżety.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:46.