![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
Jak czytać dziecku do snu?
|
Dzieckiem kliknij na dorosłego i będzie interakcja 'Poproś o czytanie do snu' czy coś takiego. Dzieciak musi być śpiący.
|
O co chodzi z tą studniówką? Simy muszą chodzić do zwyczajnej szkoły czy z internatem? Moja simka skończyła szkołę z internatem i nic.
|
Do zwykłej szkoły. Nie wiem jak to jest z internatem, bo jeszcze żaden sim takowej nie skończył
|
Apropo studniówki.Mój sim skończył szkołę tą normalną w mieście,to był piątek w sobotę miał urodziny i wyskoczyło że studniówka jest we wtorek o 18 i przyszedł wtorek i nic żadnej limuzyny ani interakcji idź na studniówkę czy coś...o co chodzi? :(
|
Tez tak mialam,za to mlodsze rodzenstwo mojej simki poszlo na ta studniowke. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Stala ciagle pod szkola i nic,zadnej interakcji nie ma.
|
A mial ktoś, że prawie przy każdej próbie zapisu gry wyskakiwało mu "Kod błedu 12.Kliknij Przeczytaj" cos takiego.Ja mam prawie zawsze to!I jeszcze że se tak gram nikomu nic nie robię i mi sie zacina, potem znowu odcina i gra się wyłącza jakby ja ją wyłączyłam i takie coś że program The Sims 3 Pokolenia przestal działac że jakis problem.O co z tym chodzi?
|
Ja to miałem.Tu jest link http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55734
Mnie to pomogło |
Ja chciałam tylko nadmienić, odnośnie tamtego poradnika, do którego linka podał przedmówca. Jeśli mamy najnowsze łaty do gry i system 64-bitowy, to nic nie trzeba robić :P Od którejś łaty, nie pamiętam od której, EA tak pisze pliki exe uruchamiające grę, że od razu są przystosowane do korzystania z więcej niż 2GB RAM. Więc jeśli mamy Vistę\7\x-64 bit, to nie trzeba nic robić. Jeśli mamy Windowsa XP, lub Vistę\7 32-bit, to tylko przystosowujemy Windowsa, tak jak w tamtym poradniku.
Dodatkowo radzę zapisywać grę często i nie metodą "zapisz", a tylko metodą "zapisz jako...". Robimy sobie po dwa zapisy na każdą grę, czyli np. "Sunset Valley 1" i "Sunset Valley 2" i zapisujemy na zmianę. I ostatnia rzecz: http://forum.thesims.pl/blog.php?b=221 No jak ja z tego wszystkiego korzystam, to ja od wieków nie widziałam błędu zapisu, ani wyłączającej się gry. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:51. |