TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60801)

Carolayn 01.08.2011 08:40

Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?

Konie obowiązkowo! I koty też! Psy wiadomo, ze muszą być bo to jedne z popularniejsszych zwierząt (ja i tak ich nie lubię). I żeby były chomiki, papugi i jakieś nowe gatunki rybek! I jakieś egzotyczne zwierzaki np. węże, kameleony itp.

Jam Sim :D 10.08.2011 14:20

Ja kotka, ale również konia.. Jestem fanką kociaków dlatego postawiłam na koty, ale koty były w 2 i mi się chyba przejadły.. wolałabym coś nowego jak właśnie konie.. więc zmieniłabym głos chętnie.. :D

Saphira 11.08.2011 08:41

Węże będą, nawet trochę mnie zdziwiło, że na wsi będą pytony itp., no ale może będą w dżungli dla kotów ?

Séverine 11.08.2011 10:20

Cytat:

Napisał Mari777 (Post 1431367)
Węże będą, nawet trochę mnie zdziwiło, że na wsi będą pytony itp., no ale może będą w dżungli dla kotów ?

Takie większe to będą w terrariach a mniejsze czy tam niejadowite będą na wolności i będzie je można złapać. Poza tym jak można do dżungli dla kotów wpuścić zwierzę które je zabije ? :|

Searle 11.08.2011 10:22

Cytat:

Napisał Mari777 (Post 1431367)

Raczej nie będzie tak, że egzotyczne zwierzęta będą chodziły/pełzały po okolicy. Może będzie je można kupić za pomocą telefonu albo komputera z jakiegoś sklepu zoologicznego?

anie_1981 11.08.2011 14:27

W sumie to dlaczego nie? To nawet fajnie by wyglądało. Tak jak się motyle łapie np. Tylko oczywista, że chcę mieć więcej opcji niż z robalami... Chciałabym też, żeby było jak w jedynce, że możesz kupić klatkę w kilku rozmiarach. I to samo z akwarium, terrarium itd. Jak masz biedniejszego Sima, to kupujesz mu tańszą klatkę, jak chcesz, żeby zwierzak lepiej się czuł, to kupujesz większą :P

Searle 11.08.2011 16:49

@up: z tymi klatkami i akwariami się zgodzę. powinien być ich spory wybór.
A egzotyczne zwierzaki nie powinny biegać po okolicy, ale te bardziej pospolite, to jak najbardziej :)

Séverine 11.08.2011 17:54

Cytat:

Napisał Searle (Post 1431672)
@up: z tymi klatkami i akwariami się zgodzę. powinien być ich spory wybór.
A egzotyczne zwierzaki nie powinny biegać po okolicy, ale te bardziej pospolite, to jak najbardziej :)

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1431596)
W sumie to dlaczego nie? To nawet fajnie by wyglądało. Tak jak się motyle łapie np. Tylko oczywista, że chcę mieć więcej opcji niż z robalami... Chciałabym też, żeby było jak w jedynce, że możesz kupić klatkę w kilku rozmiarach. I to samo z akwarium, terrarium itd. Jak masz biedniejszego Sima, to kupujesz mu tańszą klatkę, jak chcesz, żeby zwierzak lepiej się czuł, to kupujesz większą :P

No te egzotyczne to powinny raczej być w zoologicznym czy coś w tym stylu. No i tymi klatkami, akwariami i terrariami to się zgodzę, klatka dla gryzoni w dwójce była okropnie mała. Mogliby zrobić tak, że np. kanarek czy inny mniejszy ptaszek może mieszkać w mniejszej klatce a papuga w o wiele więcej. No i liczę na ,,patyk" na którym będzie mogła sobie siedzieć papuga ;)
No i jestem ciekawa czy wprowadzą opcje wystaw i prawdziwych hodowli w których byłyby rodowodowe szczeniaki za 1500-2000 simoleonów. Wątpię w to ale pomarzyć można...

anie_1981 11.08.2011 21:23

Co do klatek dla ptaków, to bardzo często te małe ptaszyny potrzebują takiej samej klatki jak te duże. Ja mam w wielkiej klatce mewki japońskie i zeberki i one mają w sobie tyle energii, że czasem mam wrażenie, że nawet tak duża klatka to dla nic za mało, a są codziennie wypuszczane ;)

Spory wybór klatek itd w moim przypadku oznaczałby tyle, że kupowałabym tylko największe :P

Séverine 11.08.2011 21:27

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1431851)
Co do klatek dla ptaków, to bardzo często te małe ptaszyny potrzebują takiej samej klatki jak te duże. Ja mam w wielkiej klatce mewki japońskie i zeberki i one mają w sobie tyle energii, że czasem mam wrażenie, że nawet tak duża klatka to dla nic za mało, a są codziennie wypuszczane ;)

Spory wybór klatek itd w moim przypadku oznaczałby tyle, że kupowałabym tylko największe :P

Ale ja nie napisałam, że koniecznie trzeba :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:14.