![]() |
Odp: Made by Vatri
Jest piekna. Vatri, jesteś niesamowita. Twoje simy nigdy nie są przerysowane tylko takie naturalne. Uwielbiam patrzeć na Twoje simy :)
|
Przydałoby się dobre zbliżenie na twarz, ale wstępnie mogę stwierdzić, że simka Ci wyszła. Sprawia wrażenie sympatycznej :P
Ogólnie jestem w szoku, jaki postęp tu zauważyłam :O Jak wrócę do domu, to skomentuję każdą simkę, której nie skomentowałam :) Świetne *.* |
Ee... Nie musisz, naprawdę. XD
Więcej zdjęć w sygnaturze. ↓ (Ale przecież na trzecim jest zbliżenie...? Oo) Dziękuję. :) |
Tallullah - nie wiem czemu, ale sądzę, że bardziej pasowałyby większe usta. Poza tym jest świetna!
Mirveka - jest idealna, nic bym w niej nie zmieniała. Aire - ma za długą brodę, dałabym jej inne brwi. Ma świetną fryzurę. <3 Madeleine - ma za pulchną twarz... w ogóle mi się nie podoba. Wind - ona jest genialna! Piękna po prostu, taka eteryczna. Miku - najśliczniejsza ze wszystkich! Rób więcej Azjatek. ;) |
Wiatr jest genialny, tylko brakuje mi większej dynamiki w prezentacji, rozwianego włosa, jakiejś dzikości... jak to wiatr, nieokiełznany :> ale Simka jest prześliczna. 10 bez dwóch zdań. Natomiast Azjatka... o mamo, to już wyższa szkoła jazdy. Jest po prostu cudowna! Co tu dużo mówić, do tej pory chyba najlepsza Twoja postać. 100/10! |
A znasz jakiś sposób na "rozwiany włos" w TS3? :P Zresztą, spodziewajcie się nowej sesji, może z inną (bardziej "dziką"? ^^) fryzurą.
Dziękuję bardzo. ^^ |
ojeju śliczne simki, naprawdę. Zakochałam się w Madeleine <3 Jej usta *,,* mogłabym wiedzieć na jakim skinie na jakim pracujesz? :)
|
Buffy v2 i v4, Ephemera WEAK, Navetsea, Tifa v3 i v5, Gelydh Personal...
Dzięki. |
Ahh.. <3 Uwielbiam Twoje simki, uwielbiam Twoja grafike.
December jest sliczna, wyglada jak prawdziwa. Ma swietny kolor wlosow ; > Nie mam zastrzezen. 100/10 ;P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:07. |