![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
U mnie, jak koń biega pomiędzy tymi... Tyczkami? do ćwiczenia biegów to najpierw biegnie dobrze, później skręca i biegnie przenikając przez płot, a później przez ścianę stajni, a na koniec ,,teleportuje" się kilka razy i biegnie normalnie.
WTF? |
Hej. Jak mam nauczyć kota umiejętności łowiectwa?
Mam simkę i kota, oboje są przyjaciółmi, ona ma cechę :"lubi koty", on cechę "łowca", ale gdy klikam na niego, nie pojawia mi się opcja "ucz polowania" (czy podobna, jaka pojawia się w przypadku psa). Nie wiem czego mam jeszcze spróbować :) |
monikaa, niech kotek bawi się z zabawkami: myszką lub kulką papieru (znajdziesz je w tym pudełku z zabawkami dla zwierzaków).
|
a ja nadal nie moge adoptowac jednorozca, ciagle pisze ze musze udowodnic ze jestem przyjacielem zwierzat.. zaprzyjaznilam sie z dzikimi konmi, koniem, psem i kotem sasiadow i moimi zwierzakami i dalej nic pomozecie?
|
anka, a ile masz zwierzaków w domu? Gdzieś czytałam, że trzeba mieć mieć 3 lub 4 zwierzęta sterowalne w rodzince, z którymi sim musi być najlepszymi przyjaciółmi.
|
w domu mam 1 psa, 1 kota i 3 konie, do tego (nie sterowalne) 2 papugi, kruka, kowalika, slowika, wiewiorke, szynszyle, weza, 2 zolwie i szczura. Jestem najlepszymi przyjaciollmi z 1 moim koniem kotem i psem. oprocz tego jestem tez najlepszymi przyjaciolmi z wlasnie jednorozcem
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co daje magia jednorożca(błogosław,przeklnij) oprócz tych nastrojów(te takie małe kwadraciki z obrazkiem)?
|
Jednorożec morze jeszcze się teleportować, wznieść ogień i go ugasić. Jak na nim galopujesz to pojawia się taka jakby ''zorza'' a jak jest w dobrym nastoju, ma tęczę nad głową. :3
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:58. |