TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Zostań gwiazdą (Showtime) - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62143)

Rosemarie 22.12.2011 11:41

Odp: Zostań gwiazdą (Showtime) - przedpremierowe dyskusje

Ja tak samo... Nie potrzebny mi te cały SimPort, niektórzy moi znajomi grają w simsy, noale... Twórcy silą się na oryginalność, ale nie jestem pewna, czy wyjdzie im to na dobre.

Owocowy Raj 23.12.2011 13:17

A ja się cieszę na na ten dodatek.
Cóż, ja w większości najpierw gram singlem, rozwijam go itp. a potem szukam drugiej połówki (u kuzyna ciężko było znaleźć, bo wszędzie baby były, a jak znalazłam, to musiałam jechać do domu -,- Taa, uroki mojego spieprzonego komputera...), trochę z nią romansuję i dopiero robię ślub, a potem dzieciaki. Bo każdy w końcu kiedyś był singlem, a ja drzewo genealogiczne lubię rozwijać, a nie, że od razu jest gotowe.
Zresztą, ostatnio zrobiłam simkę, znalazłam jej faceta, facet ją rzucił i przybył drugi na pocieszenie, a potem mieli dziewczynkę xD
Dlatego na pewno mi się to przyda.
Zamierzam też stworzyć właśnie singielkę, potem będzie miała męża i dziecko, ale będzie się skupiać na swojej karierze, a ojciec będzie kurą domową, pokłócą się, prawie ze sobą zerwą, ale zagrożę jakoś dzieciakowi i się pogodzą (taa, lubię wymyślać zawiłe historie :D)

eyvee 23.12.2011 15:09

Sie okaze, ale sprawdze dodatek zanim go kupie , podoba mi sie zawod : magik, ale daleko im do dodatku the sims abrakadabra, ktory ubostwialam :) Ciekawa tylko jestem .... jak beda simowie spiewac:P

hellraiser 23.12.2011 17:57

Cytat:

Napisał eyvee (Post 1483154)
Ciekawa tylko jestem .... jak beda simowie spiewac:P

Obstawiam, że będzie związana umiejętność ze śpiewem - na zerowym poziomie Simowie będą strasznie fałszowali, potem coraz lepiej, aż w końcu będą zachwycać śpiewem :D Ale nie wiem, to tylko moje przypuszczenia, aczkolwiek fajnie nawet by było :P

ultraviolence 23.12.2011 22:02

Cytat:

Napisał vigero (Post 1483198)
Obstawiam, że będzie związana umiejętność ze śpiewem - na zerowym poziomie Simowie będą strasznie fałszowali, potem coraz lepiej, aż w końcu będą zachwycać śpiewem :D Ale nie wiem, to tylko moje przypuszczenia, aczkolwiek fajnie nawet by było :P

To bardzo możliwe. W końcu byłoby to nawiązanie do pierwszej części simów (a dokładniej dodatku pt. "Gwiazda"). Gdyby twórcy poszli w tym kierunku, to nie przeczę - powrót do korzeni bardzo by mnie ucieszył.

Lubie 24.12.2011 07:26

Coś wiadomości ucichły na te temat. :D
EA siedzi cicho, za cicho... :D

EDIT:
Cały czas męczą mnie pytania, jak będzie wyglądać miasto i co będzie postacią specjalną. :D

anie_1981 24.12.2011 10:21

A mnie męczy pytanie, czy będzie się gra nadal wyłączać po 15 minutach, grając w nowym mieście... Bo u mnie na starych zapisach z SV i BP gra się dobrze, a w AP... masakra... No i mogliby się w końcu przyłożyć do jakości trasowania w nowym mieście, i połączeń poszczególnych kawałków drogi. Nieraz samochody jadą dłuższą trasą, naokoło, bo na krótszej trasie droga jest źle połączona z kwadratem skrzyżowania.

Stephenowa 24.12.2011 10:54

Ogolnie dodatek bedzie pewnie ciekawy, przynajmniej taka mam nadzieje. Wokalista, ohoho. Jestem tego ciekawa. No i jeszcze magik. Lubilam magie w 2, ale jednak byla taka 'mieciutka'. Wychodzi w marcu, ktorego dokladnie?

Anie, to tylko chyba u Ciebie. U mnie gra dziala rowie dobrze na zapisach starych, jak i w AP.

MiniMous 24.12.2011 12:00

Ciekawe , czy magik to będzie samozatrudnienie , czy taka kariera , w krórej sim znika , a może to tak taka kariera , jak stylistka?

Owocowy Raj 24.12.2011 12:01

Cytat:

Napisał Stephenowa (Post 1483413)
Ogolnie dodatek bedzie pewnie ciekawy, przynajmniej taka mam nadzieje. Wokalista, ohoho. Jestem tego ciekawa. No i jeszcze magik. Lubilam magie w 2, ale jednak byla taka 'mieciutka'. Wychodzi w marcu, ktorego dokladnie?

Anie, to tylko chyba u Ciebie. U mnie gra dziala rowie dobrze na zapisach starych, jak i w AP.

Dokładnie wychodzi 8 marca ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:42.