![]() |
Odp: By... me ;)
Spoiler: pokaż Witam! :) Żeby nie było, że po zdobyciu w tegorocznym FA rangi stylera osiadłam na laurach, wstawiam dziś kolejną postać. Ale najpierw chciałabym ogromnie podziękować wszystkim, którzy nominowali mnie w tym konkursie i za wszystkie oddane na mnie głosy - nie macie pojęcia, jak wiele to dla mnie znaczy! Wiedzieć, że komuś podoba się to, co robię - po prostu bezcenne! Dziękuję! :kwiatek: A dzisiejsza simka nazywa się Dipti Man (tak, takie imię i nazwisko mi wylosowało :D). Jest to przedziwna narodowościowa mieszanka, podobnie jak pomieszany jest jej charakter, pełen skrajności ;) Potrafi być i spokojna, i wybuchowa, nieśmiała i przebojowa; kiedy chce, umie być miła albo być skończoną zołzą, której nienawidzą sąsiedzi. Bardzo aktywna, chociaż lubi spać do południa. Jogging może uprawiać nawet o 2 w nocy. Jeśli kogoś kocha, to na zabój, a jeśli nienawidzi, to z całej duszy. Pamiętliwa i mściwa, nie raz robiła pod domami demolkę ze śmietników simom, których nie znosi. Lepiej jej nie podpadać, a wtedy będzie uroczą sąsiadką, towarzyską i gościnną. Lubi bowiem zapraszać przyjaciół na pyszne ciasta z własnoręcznie zebranych owoców. Ogólnie pozytywna postać, radosna, żywiołowa. Da się lubić ;) Tyle tytułem wstępu, a teraz prezentacja :D Mam nadzieję, że się przyjmie: |
Jejku, ona jest świetna! Jedynie bluzka ma troche rozmazane tekstury, ale uj z tym. Włosy są*świetne, no i eyeliner, którego sam namiętnie używałem :D
|
Nigdy nie wiem, co pisać w komentarzu w twoim temacie, bo wszystkie simy są po prostu świetne... :D
Dobrze odwzorowałaś ten typ urody, simka nie wygląda sztucznie. Ładny skin i ubranie (Twoi simowie zawsze mają świetne ciuchy *-*). Zdjęłabym jej tylko te kolczyki, po prostu niezbyt lubię takie ozdobniki, zwłaszcza na nosie. Poza tym jak zawsze perfekcyjnie! :D |
Uwielbiam azjatycką urodę wśród simów, a Ty robisz chyba najlepszych :D
Jeśli miałabym uściślić swoje wrażenia to stawiałabym, że to Wietnamka, ale to tylko takie moje odczucie :P Ma bardzo ładne rysy twarzy i świetną fryzurę oraz dobrze dobrany makijaż. Jednym słowem jak zwykle: idealnie :D |
Kolejna niesamowita simka. Faktycznie, ja również nie wiem co powiedzieć na temat twoich simów, są po prostu świetne. :D Właściwie jedyne co mi nie pasuje to eyeliner, z drugiej strony sam nie wiem co by było lepsze.
|
Jak mnie tu daaaawno nie było... aż temat zamknęli ;) Ale teraz, gdy tak gorąco się zrobiło w związku z demo TS4, naszła mnie ochota na zrobienie czegoś nowego i rezultatem tego jest postać poniżej. Nazywa się po prostu Dora i jeszcze nie ma żadnej swojej historii, ale to się chyba szybko zmieni, bo na samo granie też mnie coś ruszyło ;)
(kurczę, mam nadzieję, ze po tych kilku miesiącach nie wyszłam z wprawy.... o_O) PS. serdecznie dziękuję za poprzednie komentarze! <3 |
Niedawno zastanawiałam się, kiedy wreszcie wstawisz coś nowego. :P
Pewnie, że nie wyszłaś z wprawy! :O Simka jest idealna, ma piękne oczy i nos. <3 Jej brwi też mi się podobają, są takie wyraziste. :) Jedynie te dołeczki w policzkach nie są moim zdaniem fajne, bo bardziej przypominają jakieś wgniecenia. xD Stylizacja też jest super, wszystkie dodatki mają tak dobrą jakość... Najbardziej podobają mi się kolczyki i spodnie (mogę prosić o linka do tych spodni? Proooszę, one są cudowne *w*). Obróbka graficzna jest w porządku, fajna tekstura w tle, no i ładnie wycięłaś simkę. :) Myślę, że nie muszę pisać oceny liczbowej. :D |
Absolutnie nie wyszłaś z wprawy, simka jest urocza. :D Ma ładny kształt twarzy, oczy. Makeup wygląda na bardzo szczegółowy, masz świetne dodatki. Tylko dołeczki faktycznie nie pasują, no i jak na mój gust trochę przesadziłaś z grubością warg. Poza tym jednak jest świetnie.
|
Simka jest prześliczna, jednak nie podobają mi się te "dołeczki" w policzkach. Podobają mi się jej oczy i makijaż. <3 Jeżeli chodzi o ubiór to nie podobają mi się spodnie (getry?), ale to mój gust. I kolczyki są takie duże. Nie jest jej trochę ciężko je mieć na uszach? xD Ogółem, pomimo tych 3 elementów prezentuje się świetnie. :)
|
Oj ludzie, ludzie, dołeczki na twarzy są fajne! :D Bez nich byłaby za idealna, a tak ma coś charakterystycznego na twarzy ;)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki, miło usłyszeć, że jeszcze jakoś daję radę :P Straszne chęci mam do tworzenia, napędzane głównie demo CAS-u z TS4, którego nie mam, a tak bardzo mnie korci! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:59. |