![]() |
Odp: Proste pytania i odpowiedzi
Dobra już wiem.
Dzięki |
Cytat:
|
Kupiłem lampę dzina za punkty życiowe i jest życzenie coś o więcej życzeń, ale po kliknięciu na to nic się stało.
Co daje to życzenie? |
Jak masz 2 lub 1 życzenie pozostałe to one się odnawiają ( musisz mieć wysokie związki z Dżinem)
|
Kolejne pytanie.
Kto korzysta z simoportu? Remus88 Niech ktoś mnie zaprosi bo chcę tą opcje przetestować, a nie mam znajomych, mimo jednej prób, ale nie udało się. Mam problem, z zapisaniem gry. Okienko "Wystąpił niespodziewany błąd podczas zapisu kod błędu 12" To chyba był ten problem Próbowałem zapisz jako Zapisz. I nic. Jedynie co zrobiłem to dodałem nową scenę w parku. Jakaś rada? |
Ja mam pytanko?
Gdzie mogę znaleźdź Dżina? |
zuza, lampa Dżina jest do kupienia za punkty szczęścia.
|
Można ją też zdobyć ulepszając wirującą obręcz, tak by powstała brama podprzestrzeni. Odwiedzając tą "Podprzestrzeń" (czy tak jakoś), często dostaje się tą lampę, jest później w wyposażeniu Sima.
|
Mam taki mały problem z magikiem. Otóż otrzymał to pudło niebezpieczeństw i za każdym razem, kiedy wykonuje sztuczkę pogrzebania żywcem, ona się nie udaje. Raz nawet umarł, ale na szczęście nie zapisałam. Sim nie ma cechy 'niezdarny'. Czy to jakiś błąd?
|
Po prostu musi dużo ćwiczyć. Moja akrobatka na początku paliła się na tym ognistym kółku, ale teraz jej ślicznie wychodzi.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:13. |