![]() |
Odp: Stories by Kicaj
o lol :) chyba mam deja vi :) Sutton I Tony :) widzę że wapiry naprawdę rzadzą I to te konkretne :D
Alba dobrze wzieła się w garść, mam nadzieję że teraz będzie tylko lepiej :) no i wreszcie moja ulibiona para :) Gibon I Everedan (mam nadzieję że dobrze napisalam). Nie zdziwię się jak zdecydują się na jakąś adopcję. Żeby tylko Gibon nie wpadl teraz w jakąś depresję powychowawczą :p P.S. podzieliłabyś się mlodymi małżonkami :D |
Aaaaaaaaa, wreszcie odcinek! Jak dobrze, że nie kazałaś nam męczyć się do września! <3<3
Tak się cieszę, że wszystko się ułożyło, że Alba wyzdrowiała, że już może zająć się małą.. Łiii, jak fajnie. :D Wspaniale, tyle Ci powiem. Czekam do września z zapartym tchem. :D:D P.S. Lemon, ładne imię. :D P.S.2 Hahahahha, genialne skojarzenie do buga. :D |
Świetny odcinek!
Choć tekst już znam, mój zachwyt po ponownym |
Jak zwykle super odcinek, masz talent. A żeby nie było przesładzania, dzieciak ma brzydki becik :D
|
O matko to jest boskie. :D Nawet miejsce dla Tony'ego się znalazło. <3
|
OŁ YEA ! <33 Wreszcie odcinek,na który czekałam niecierpliwie. Lemon to słodziaśne imię,z śmiesznego powodu wzięte XD Czekam na dalszą część <33
|
omnomnomnom, wróciłaś <3
jejku, oni wszyscy są tacy fajni, Alba wygląda ślicznie, Lemon też, coś czuję że kolejna piękność z niej wyrośnie ; ) za to coś Gibon się dziwnie zachowuje... no me gusta : ( |
Bardzo ładni Simowie, Ever to ciaacho <333
Lemon to oryginalne imię, podoba mi się :D Cytat:
|
Dobra, koniec dobroci, dawaj następny odcinek! :D
|
Dziwne że Sutton była pierwszą dziewczyną która olała Tonyego :D
Alba jest śliczna Ładny kocyk dla niemowlaka |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:57. |