![]() |
Odp: Historie Simów easey :3
W programie startu masz "obiekty zmodyfikowane" czy jakoś tak, tam można odinstalować dodatki. Powinnaś znaleźć tam to ubranie konia i je wywalić ;)
|
Nie ma. Ja go nie sciagalam specjalnie tylko sciagnelo sie z jakims simem z GW...teog nie da sie usunac :|
|
Da się. Opróżnij folder DCCache (czy coś takiego w folderze EA). W ten sposób usuwa się wszystkie dodatki zainstalowane przez lanchera, więc niektóre będziesz musiała instalować ponownie.
|
Usunąć wszystko?
(nareszcie nie będę miała dzieci mutantów! :33) |
Cytat:
Ja miałam w zmodyfikowanych... chcesz tracić wszystkie dodatki? |
No nie, ale i tak usunęłam prawie wszystkie sims3packi :3
|
Wejdź na blog Anulaa89 tam są porady co zrobić z simpackami gdy już wszystko zawiedzie, ja usunęłam wszystko co zbędne z koni i tych butów itp, po co likwidować wszystko?
|
Kurcze, a tak czekalam na Hayley i mojego Kairu...szkoda, ze nie bedziesz juz nimi grala:( Mam nadzieje, ze uda ci sie gre naprawic i dasz losy tej drugiej nowej rodzinki :)
|
z niecierpliwością oczekuję dalszych losów i czekam aż naprawisz grę. mam nadzieję, że szybko to nastąpi. chcę już czytać losy twoich rodzin :(
|
Nie wiecie jak mi miło <3
Już mam trochę zdjęć nowejnowej rodzinki... Do Hayley, Kairu...i reszty (:D) na pewno wrócę. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:09. |