![]() |
Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.
:O Miasto jest świetne ! Ślicznie tam jest. A ta rodzina to widzę z rodziny "wróżkowatych" hmm.. wygląda na to, że wróżki będą mogły płatać innym figle.. no ciekawie, ciekawie. No i ten park
http://www.thesims3.com/content/glob...ht/MF_IMG6.jpg jest cudowny :D |
Ciekawe co jest w tej altance? Może jakaś dyskoteka wróżek albo sala znęcania się nad ludźmi? xD Najbardziej podoba mi się rodzina sióstr Zadeckich, ale to już chyba mówiłem.
W Moonlight Falls mieszka rodzina Wolff! Przecież Wolffowie chyba mieszkają także w SV :o |
Cytat:
|
Nie podzielam Waszych zachwytów nt. miasta. Na screenach okolica nie prezentuje się za ciekawie, jest taka nijaka..
Za to najbardziej spodobała mi się plaża, jest cudowna <3 Skojarzyła mi się z plażą, z pierwszej części Zmierzchu :P. |
Miasto jest piękne, żyć nie umierać :D
A ta plaża... Ahh... Czego chcieć więcej?! Miasto jest niesamowite. W dzień jest tak.. słodko? :D Nie wiem jak to określić. A noc dodaje charakterku temu miastu, jest tak mrocznie i magicznie *v* |
Ciekawe jakie fryzury dojdą w dodatku, ubrania i meble ;) Czekam niecierpliwie na te informacje. Mhm.. i za mało wiem o wampirach. Ktoś tu pisał, że będą mogły hipnotyzować. Ale co jeszcze? Przecież nie dodaliby tylko jednej interakcji. No chyba, że coś przegapiłam.
|
Miasto jest piękne, a plaża cudowna...
Ten klub ma fajny wystrój... Czekam na więcej informacji... @up mają dojść też interakcje "straszenia" |
Miasto jest ładnie szczególnie podczas : zachodów\wschodów słońca, nocy, lecz w dzień miasto (tu zgodzę się z Einarr) jest nijakie .
Dla mnie jest trochę za dużo drzewek i Moonlight Falls wygląda jak taka tajemna wioska ukryta w lesie , taka w której główna postać (np:horroru ) trafia tam w tajemniczy sposób , wynajmuje pokój w motelu po czy zostaje (w tym pokoju) zamordowana a wszystko zostaje owiane tajemnicą . Nowe miejscówki, królicze nory też prezentują się nijako a niekiedy też tajemniczo. |
http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2012/07/18.jpg
News o wrozkach: jest mozliwosc przemiany sima we wrozke w trakcie gry. Worzki moga przyspieszac wzrost roślin oraz naprawiac przedmioty. Polecam w ogóle tą strone - http://sims.arhn.eu GENIALNA |
Przeraził mnie ten screen o.O
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:02. |