![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Toż anie to znana zamykaczka simów w piwnicy. ;)
A ja wolałbym ulepszony mechanizm wspomnień, nieszczególnie mi zależy na włączeniu-wyłączeniu ich, ważne, że można wyłączyć informacje o wspomnieniach, inaczej strasznie wkurzają. |
no a ja od PZ ciągle co jakiś czas usuwałam rodzinki ;/. Także ja nie wyłączę wspomnień w tym dodatku bo je lubię i mnie one nie denerwują. w the sims 2 tez były wspomnienia o awansie i takie tam więc, w the sims 3 mnie to nie irytuje wręcz przeciwnie podoba mi się to ;) .
|
Mi się nigdy system wspomnień nie podobał, ani w dwójce, ani w trójce. Dlatego ja wyłączę wspomnienia całkowicie. Muszę wybudować więcej cel w piwnicy, przecież gdzieś tych sąsiadów trzeba pomieścić... :D
|
ale ty się nad tymi simami biednymi znęcasz . Ja tam planuje tylko zapolować simką na kosmitę i ją w nim rozkochać jeśli to będzie możliwe.
|
Ciekawe czy kostmite będzie dało sie spalić..
dowń: z nudów :D |
No ja ich palić nie będę po co tak, uśmiercać kosmitów? Mnie najbardziej cieszy pogoda i nowe umiejętności których moje simy będą się mogły nauczyć ;) . Bo im jest więcej umiejętności do nauki tym jest więcej zabawy i frajdy. Bo jest co robić.
|
Dla mnie to tam zawsze w Simsach jest co robić :) A jak mi dojdzie pogoda, i kosmici... to już w ogóle będzie super.
|
Ja do dziś w simsach zbadałem ledwie ułamek tego, co dostępne :|
|
Jest tak wiele różnych rzeczy, jakie można robić w Simsach, że naprawdę żadna inna gra nie daje tylu możliwości. Ja np. lubię prowadzić ogródek i zbierać plony do skrzyń z WP :P
A ja chcę już pogodę, żebym mogła topić Simów w oceanie :P |
A ja chcę w końcu poprawioną animację wsiadania do samochodu!! Tak zaawansowana gra żeby nie miała tego to wstyd, ileż można czekać. Lenistwo EA nie zna granic.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:37. |