![]() |
Odp: Simowe perypetie u emi_smile
JAK ON MÓGŁ? Nie rozumiem go kompletnie, jakby chociaż troszeczkę zależało mu na Viv, nie zrobiłby tego. Przecież wiedział, że ona jest w jego mieszkaniu, że może go zobaczyć... Biedna Viv, miała rację, że sobie poszła. Ciekawe, czy mu wybaczy? Ja na jej miejscu nie odzywałabym się do niego przez dobre kilka tygodnie. :P
|
jejku, oby nic jej się nie stało w drodze! :c
|
Jestem w szoku! Przeczytałam 21 stron i nadal mi mało!! Czekam na kolejne epizody :D
|
Wow... A on ( zapomniałam jak ma na imie. xd ) nie podejrzewa, że Viv go kocha...
Dobrze, że Vivienne sobie poszła. Niech ma za swoje ten głupek! |
nareszcie next! viv ładniej w tej fryzurze chociaż powiem że jakoś nie lubie Viv [brzmi jak HIV :D
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Bardzo się na sobie zawiodłam, ponieważ zawsze byłam przekonana, że nigdy nie porzucę mojego OJSG, a w tym momencie właśnie to robię. Ponad miesiąc temu była ostatnia notka, a z czego to wynika? Z braku czasu oczywiście Moja nauka masakrycznie kulała i kuleje, ale skupiam się jeszcze na blogowaniu, więc czasu oczywiście jest mało, niestety. Sama od dłuższego czasu nie zaglądam już na forum, o co jestem na siebie zła, ale sami wiecie "taka sytuacja". A teraz kieruję się do was z pytaniem, na które może choć część osób czytających moje historie odpowie: KONTYNUOWAĆ MOJE PERYPETIE? Chciałabym zapatrzyć się w Studenckie Życie i ciągnie mnie do nowej historii, ale pewnie byłoby mi przykro, że porzucam moje dawne opowiadanie. Co o tym sądzicie? Czekam na jakiekolwiek podpowiedzi. Pozdrawiam, Glimmer:* PS Łapcie Vivienne:) http://i.imgur.com/TzEDGmG.jpg |
Boże Glimmer :O Oczywiscie szkoda bylo by likwidowac stare Ojsg. Może wymyśl jakies dobre zakonczenie z Viv. Osobiscie polecam kupic SŻ, a na dodatek jak mialo by to esprzec twoje Ojsg to na co czekasz. Zycze Ci weny i wszystkiego dobrego. Mam nadzieje, ze w szkolee wszystko pojdzie ok.
Przepraszam za niedociagniecia w ś, ż, ć, ó itp, alee na dotykowej klawiaturze nie pisze sie zbyt wygodnie ;) |
Czy masz robić kolejne opowiadanie tego ci nie powiem, ale szkoda, że porzuciłabyś Vivienne. Z drugiej strony możesz wymyślić coś ciekawego z studenckim życiem ;)
Czekam na odcinek ;) |
Mówiąc szczerze pokochałam po prostu twoje ojsg i nie chciałabym abyś go kończyła.. Szczególnie, że naprawdę nienawidzę niedokończonych historii, ale to już swoją drogą ;)
Oczywiście, jeśli zdecydujesz się na nowe ojsg to będę tu zaglądać i komentować, ale wolałabym żebyś dokończyła jeszcze tę historię.. Jeden, może dwa odcinki, żeby to miało jakieś "the end".. W każdym razie czekam na twoją decyzję i na nowy odcinek :) |
Dawaj, dawaj, dawaj! Vivienne ma wrócić, iść na studia czy cos tam robić! xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:45. |