![]() |
Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.
Napewno dobrze. Czy ma to związek z tym, że na kartce dołączonej do gry napisane jest "ważne do wyczerpania zapasów"? :(
|
Cytat:
|
Björk - Nie. Na kartce w opakowaniu jest inny adres do zawartości limitowanej. "Użyj kodu" służy do wpisania kodu gry , np studenckiego życia.
ABC3003 - Hmm , nie wiem czy to ma coś z tym wspólnego. |
Znaczy, nie chcę się kłócić, bo SŻ kupowałam w Origin. Dostałam maila z kodem do gry, która automatycznie się ściąga i instaluje, ale w tym mailu był jeszcze krótszy kod, służący do odblokowania tych ekstra rzeczy, jeżeli kupiło się grę przed premierą i te rzeczy mogłam właśnie pobrać ze Store.
|
Ja też nie chcę się kłócić :) No chyba , że się kupuję w origin :) Ja kupuję wersje pudełkowe , także mogłem się mylić , jeśli chodzi o kupowanie w origin.
|
Kupiłam pudełkową wersję (przez merlin.pl) w edycji limitowanej. W środku dołączona jest taka czerwona karteczka z tym krótszym kodem do aktywacji pakietu imprezowego i adres strony, gdzie to trzeba wpisać. No i właśnie kiedy wpisuję adres strony i wciskam enter to wyświetla mi się taki rozwalony samochodzik i napis "404 - nie znaleziono strony"... :|
|
Cytat:
A masz konto na www.thesims3.com? Jeżeli nie, to załóż, później się zaloguj kliknij Moja Strona > Użyj Kodu i wpisz ten kod, który otrzymałaś. Wydaje mi się, że będzie OK. No albo się będziemy kłócić, bo mogę się mylić :D |
Tak, mam, tyle że przechodziłam przez ten adres. Twoim sposobem wszystko się udało. :) Bardzo, bardzo dziękuję!! :):)
|
Cytat:
Rozwaliło mi to całą grę. |
Czym się różni bractwo od akademika. Czy trzeba coś robić, żeby dołączyć do bractwa, czy można normalnie się wprowadzić?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:08. |