![]() |
Odp: The Sims 3 - Rajska Wyspa - przedpremierowe dyskusje
nie brakuje Wam fal na morzu? dla mnie jest zbyt spokojne, w dwojce byly fajbe fale szumiace zreszta :)
|
Ja jeszcze czekam na wiadomość mailową o tym , że dodatek można odebrać , aczkolwiek myślę , ze jeżeli gra dostępna jest już w sklepie to , że bd mógł odebrać wcześniej.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hmmm , to zobaczymy , bo już nie wiem , a CPR dostałem 2 dni przed premierą , a zamawiałem również w empiku.
|
Muszę przyznać jestem mile zaskoczona, moje zamówienie w empiku zostało dziś wysłane, więc jutro powinno być w sklepie do odbioru. Więc się poprawili :)
|
Ja też teraz wszedłem na maila i zobaczyłem potwierdzenie , że gra została wysłana z magazynu , i że wyślą wiadomość gdy będzie do odbioru. Super będzie gdyby gra była do odebrania już jutro :) Super niespodzianka :)
|
Ja też bym się ucieszyła, gdyby jutro mi ją Merlin przysłał, ale nie łudzę się. Kupowanie przedpremierowe ma swoje plusy i minusy. Plus jest taki, że można np. liczyć na edycję limitowaną, no i w moim wypadku gra przychodzi do domu. No a minus... wiadomo, nie dostaje się gry przed premierą. Ale nie ma tego złego, przynajmniej mody już zostaną zaktualizowane... ;)
|
Ale super miła niespodzianka , wstaję 10:34 , patrzę na maila , wiadomość 10:31 - zapraszamy po odbiór produktu do salony empik. :D
|
Masz lepszy empik niż mój, ja od 9 czekam na tego maila :P I jakoś się nie zapowiada :<
Jaka była w sumie oficjalna data premiery? 27.06? Bo w sumie ze dwie różne daty (jak nie trzy) widziałam. Pomijając to, że w Media jak zwykle było wcześniej (chociaż w moim nie było przedwczoraj jeszcze) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:10. |