TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Rajska Wyspa - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64828)

beata18ns 25.06.2013 12:31

Odp: The Sims 3 - Rajska Wyspa - przedpremierowe dyskusje

nie brakuje Wam fal na morzu? dla mnie jest zbyt spokojne, w dwojce byly fajbe fale szumiace zreszta :)

Poskacper 25.06.2013 13:07

Ja jeszcze czekam na wiadomość mailową o tym , że dodatek można odebrać , aczkolwiek myślę , ze jeżeli gra dostępna jest już w sklepie to , że bd mógł odebrać wcześniej.

Mamełe 25.06.2013 13:39

Cytat:

Napisał Poskacper (Post 1725390)
Ja jeszcze czekam na wiadomość mailową o tym , że dodatek można odebrać , aczkolwiek myślę , ze jeżeli gra dostępna jest już w sklepie to , że bd mógł odebrać wcześniej.

Niestety raczej nie, bo paczka do ciebie będzie zapakowana w pudełko, pracownicy nawet nie wiedzą co tam jest, trzeba podać ten jakiś kod odbioru. Przynajmniej ja tak miałam z empiku.

NaNiKo 25.06.2013 19:20

Cytat:

Napisał Poskacper (Post 1725390)

Nie. Zdecydowanie pod tym względem zamawianie wcześniej ssie. Próbowałam przy Studenckim życiu. Moje zamówienie empikowe było do odebrania dzień po premierze, w dniu premiery nie było mowy. Pomimo, że wcześniej *w sklepie* twierdzili, że będę mogła w dniu premiery odebrać.

Poskacper 25.06.2013 20:16

Hmmm , to zobaczymy , bo już nie wiem , a CPR dostałem 2 dni przed premierą , a zamawiałem również w empiku.

NaNiKo 26.06.2013 09:43

Muszę przyznać jestem mile zaskoczona, moje zamówienie w empiku zostało dziś wysłane, więc jutro powinno być w sklepie do odbioru. Więc się poprawili :)

Poskacper 26.06.2013 11:45

Ja też teraz wszedłem na maila i zobaczyłem potwierdzenie , że gra została wysłana z magazynu , i że wyślą wiadomość gdy będzie do odbioru. Super będzie gdyby gra była do odebrania już jutro :) Super niespodzianka :)

anie_1981 26.06.2013 14:42

Ja też bym się ucieszyła, gdyby jutro mi ją Merlin przysłał, ale nie łudzę się. Kupowanie przedpremierowe ma swoje plusy i minusy. Plus jest taki, że można np. liczyć na edycję limitowaną, no i w moim wypadku gra przychodzi do domu. No a minus... wiadomo, nie dostaje się gry przed premierą. Ale nie ma tego złego, przynajmniej mody już zostaną zaktualizowane... ;)

Poskacper 27.06.2013 09:56

Ale super miła niespodzianka , wstaję 10:34 , patrzę na maila , wiadomość 10:31 - zapraszamy po odbiór produktu do salony empik. :D

NaNiKo 27.06.2013 10:07

Masz lepszy empik niż mój, ja od 9 czekam na tego maila :P I jakoś się nie zapowiada :<

Jaka była w sumie oficjalna data premiery? 27.06? Bo w sumie ze dwie różne daty (jak nie trzy) widziałam. Pomijając to, że w Media jak zwykle było wcześniej (chociaż w moim nie było przedwczoraj jeszcze)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:10.