![]() |
Re: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
Mam problem, a nie wiem gdzie to napisać.
Zmienił mi się język forum z polski na angielski, przez co nie widać polskich znaków i wszystko jest po angielsku. Denerwują mnie najbardziej te znaki.. wie ktos moze co mam zrobic? |
Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
Panel użytkownika -> Edycja Opcji -> na dole będzie język forum: English (US), zmień na: Polski
Tylko pewnie będziesz miała po angielsku, więc: User CP -> Settings & Options -> Edit Options -> Forum Language Mam nadzieję, że ogarniesz ;) |
albo prościej, na dole strony, po lewej jest rozwijane menu ;)
|
Dziękuje!! :)
|
A ja bym proponował usunąć wymóg "Co najmniej 10 liter w poście". I tak nikt się tego nie trzyma, bo można dopisać "znakii", przecinki czy coś ;P
|
A może jednak powinno zostać, by forum nie zalała fala spamu. Zresztą - niektórym przydaje się możliwość rozbudowania swojej wypowiedzi i nie chodzenia na łatwiznę.
|
Wydaje mi się, że posty będą po prostu lepiej wyglądać bez tych przecinków, znaków itd. Chociażby w forumowych grach. Rozumiem, gdyby rzeczywiście trzeba było się tego trzymać, gdyby za krótkie posty były warny, ale tak nie jest :) (Nie dotyczy ewentualnego spamu w działach, gdzie posty są nabijane, ale kto pisze suche "Ok", "Thx" itd. w tych miejscach?) A jeśli ktoś chce rozbudować swoją wypowiedź, to ją rozbuduje bez żadnego "minimalnego progu liter" :P
|
PP, pomiędzy dwoma wyrazami wstawiasz więcej spacji i wygląda to tak, jakby nic tam nie było ;)
Nie wiem, czy to aż taki wielki problem, skoro i tak trudno nie przekroczyć 10 znaków :| |
nie zniesiemy limitu, co już uargumentowała Bjork :)
|
Mała uwaga, może warto ogłoszenie o Ryzykantach usunąć i zastąpić je informacją o 4Ż ;))
//CH; załatwione :) |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:39. |