TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dziwne zdarzenia :D (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=8523)

donika 29.12.2004 16:59

U mnie babka trzymała małe dziecko żeby zdmuchneło świeczki. Jak dziecko sie przemieniło to trzymała na rekach juz duże dziecko, i jej rece się dziwnie wykrzywiły :P i dałam temu dziecku żeby gdzieś poszło a babka została z tymi wykrzywionymi rękami....hehe...ale po krótkim czasie doszla do siebie! :P

Lea 29.12.2004 19:11

Miałam rodzinkę 6 osób i oni z nikim nie byli zaprzyjaźnieni. Znali wielu simów ale z nikim aż do tego stopnia żeby mieli przyjaciela. I ojciec rodziny jak dzwonił po majstra to miał dodatkową możliwość: "wykonaj głupi telefon do" No to ja dawaj, wykonał. A że już po niego przyjechał samochód do pracy to pojechał. A po chwili przybiega ten do którego dzwonił i zrobił awanture jego córce nastolatce. :D Może mieliście już coś takiego ale ja się z tym spotkałam po raz pierwszy

Oazis 01.01.2005 17:45

U mnie babka podlewała kaitki przez scianę.

Angeo 01.01.2005 21:46

Cytat:

Napisał donika
U mnie jak simka chciała jechac w ciazy do miasta to pisalo że "skoro jest w ciazy niepowinna ruszac sie z domu!" Nie wiem jak Ci sie udalo!?Pozdrowka :)

To było w dzień kiedy zaszła w ciąże :) wtedy jeszcze się udało jechać. Ale jej ten basior sie powiekszył w centrum i wiesz jak to simki w ciąży żrą gorzej niż lwy ;d

Neroska 02.01.2005 14:58

Hej w mojej rodzinie Kapullettich simka zaszła w ciąże .I pewnego dnia jechali sobie żeby kupić ubranka dla dzieci.I nagle przyszła Irma z rodziny Kosowskich i pocałowała męża mojej simki.A moja simka powiedziałaże zadzwoni na policję i wyszli :O
MIELIŚCIE COŚ TAKIEGO?

rainne 02.01.2005 16:03

Cytat:

Napisał Neroska
Hej w mojej rodzinie Kapullettich simka zaszła w ciąże .I pewnego dnia jechali sobie żeby kupić ubranka dla dzieci.I nagle przyszła Irma z rodziny Kosowskich i pocałowała męża mojej simki.A moja simka powiedziałaże zadzwoni na policję i wyszli :O
MIELIŚCIE COŚ TAKIEGO?

nie, a Ty masz kuku na muniu :)

Angeo 02.01.2005 17:58

hahahahaha ale dobrze zmyślone, myślałam że glebne hahahahahahhaha ale masz fantazje :laugh: :laugha: Ahh a może jeszcze powiedz że znasz język simowski :laugha:

Sesca 02.01.2005 18:31

Nawet ładnie zmyślić nie umiała :P Takie kity to możesz wciskać przedszkolakom.
Jak znam życie, to teraz będzie się upierać że tak było, że nie kłamie. :shifty:

Neroska 02.01.2005 18:42

Oki to było nieprawda...
Ae teraz powiem prawde...
Moja simka siedziała sobie na ławce.A kiedy przyszedł chłopak od pizzy zaczeła z nim flirtować

berata 03.01.2005 12:31

Cytat:

Napisał Neroska
Oki to było nieprawda...
Ae teraz powiem prawde...
Moja simka siedziała sobie na ławce.A kiedy przyszedł chłopak od pizzy zaczeła z nim flirtować

No i co z tego? xP To jest przecież możliwe, ale nie zapominaj, że to ty nią kierujesz. Jeśli byli w sobie zakochani to możliwe. A jeśli nie... to ściemniasz! :\

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:40.