![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Daagi najlepiej poszukaj nasion w parku w Sunset Valley a jak grasz w rivierviev to w tym kamiennym kręgu :D
|
Mój sim pracuje w policji. Jak mam pisać raporty? Przeszukałam śmieci i mi się wyposażeniu pojawiły. Ale raportu nie mogłam napisać. Jak to zrobić?
|
Żeby pisać raporty, to własnie - albo przeszukujesz kosze , albo kwestionujesz innych simów
Potem jeśli masz już jakieś wiadomości nt sima, klikasz na swoim komputerze w interakcję Pisanie/-Raporty/- i pisz raport ( czy cuś takiego Ale na pewno jest w Pisanie-> Raporty |
Dzięki, nie sprawdzałam w pisaniu.
|
Cytat:
Za punkty życiowe kup sobie pomocnik kolekcjonera, wtedy będziesz wiedziała, gdzie są nasiona, skały itd. :) Bardzo przydatny. |
Ja mam następujące pytanie:
czy po tym, jak umieściłam rodzinę w Riverview, jest możliwość przeniesienia jej wraz z domem do Sunnyvale? |
pomocnik kolekcjonera jest świetny, moja simka spełniła pragnienie życiowe, kupiła sobie go, rozwinęła na 10 poziom ogrodnictwa. zmieniłam aktywną rodzinę i bach, stracoe.
|
czy jest jakis sposob na odzyskanie nagrobka? bo w trakcie zmiany aktywnej rodziny umarla spokrewniona simka i cholera teraz nie ma jej grobu =/
|
czyba jak klikniesz na tym takim no... tym co na cmentarzu wybudowali... KATAKUMBY to bedzie (a raczej powinna bo niektorzy jej nie maja) opcja zajmij sie zmarlymi
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:39. |