TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Björk 21.10.2013 21:06

Odp: Forumowa Mafia II

Jestem dumna, że przez większość czasu byłam w zwycięskiej drużynie :)

Szkoda, że nie miałam tego instynktu i do czasu Fallen też nie wiedziałam kto jest w mafii. No może w pewnym momencie podejrzewałam Kędziorka i Apo.

Dzięki raz jeszcze za świetną zabawę :)

Pink Panther 21.10.2013 21:10

Widzę, że zmartwychwstanie zabitych tutaj mamy :D
Obserwowałem grę od mojej śmierci (jakkolwiek to brzmi) i gdy został 1 mafioso byłem pewny, że nie traficie :D A tu niespodzianka, udało się. Gratulacje, miastowi, lepiej niż FBI!

Również dziękuję Libby za tę edycję, bo zabawa była świetna :) Mam nadzieję, że i w FM III kiedyś zagramy - może z fabułą? :P

Björk 21.10.2013 21:13

Charionette - a ja z kolei byłam święcie przekonana, że jesteś w mafii, bo coś tam takiego dziwnego powiedziałaś :D

Ponadto - na przyszłość - wiele razy grałam w mafię w realu i ZAWSZE byłam miastowym - takie moje szczęście :D

Jestem pełna podziwu dla Libby, jak fajnie jej się udało przenieść grę na forum

Choć wtedy jest o wiele trudniej. Z początku typowałam osoby, po tym jak się przedstawiały, dlatego wydawało mi się, że w mafii są Fallen i Flo. Ale następnym razem nie będę brała tego pod uwagę.

Pink Panther 21.10.2013 21:17

A ja byłem PEWNY, że w Mafii jest Qwerty :D I taki zdenerwowany byłem przed ostatnim głosowaniem: "Nie na redmoon! Qwerty jest w Mafii!". Jednak niezbyt dobrze typuję ;P

A Mafia mogłaby zdradzić, czemu zabiła motykę? Bez powodu? :D

cheeba 21.10.2013 21:19

gdybym była w mafii to zabiłabym motykę głównie dlatego że jest studentem matematyki i dobrze radzi sobie z kojarzeniem faktów. to jest po prostu inteligentny gość który szybko by wszystko rozpracował:P

Libby 21.10.2013 21:40

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wspólną zabawę. Na razie nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie, kiedy kolejna edycja. Myślę, że zorganizuję następną, ale ciężko powiedzieć kiedy konkretnie ;).

Charionette 22.10.2013 15:45

Cytat:

Napisał Björk (Post 1769420)
Charionette - a ja z kolei byłam święcie przekonana, że jesteś w mafii, bo coś tam takiego dziwnego powiedziałaś :D

Ciekawi mnie co takiego dziwnego. Bo pisałaś, że pisałyśmy o grze na gg, a później gdy powiedziałam że się nie kontaktowałyśmy stwierdziłaś, że kłamię bo przecież rozmawiamy xD

redmoon 22.10.2013 16:22

Cytat:

Napisał Pink Panther
A Mafia mogłaby zdradzić, czemu zabiła motykę? Bez powodu? :D

Jest sprytny i był zagrożeniem xd
Cytat:

Napisał cheeba
a ja czemu zginęłam? :c

Sprytniejsi nas podejrzewali, więc zabiliśmy tych co jeszcze do nas nie doszli xd. Taka sama sytuacja była z Alex. Muffina zabiliśmy, bo wydała nam się sprytna, ale na szczęście do nas nie doszła xD

Mroczny Pan Skromności 22.10.2013 16:30

o właśnie xD
Muff, nawet nie wiesz jak się śmiałem po tym PM od Ciebie xDDDD A jednoczesnie mi sie zrobilo troche przykro ;P ale musiałem zachować milczenie :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:22.