![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Navari, w trójce wyłączenie Postępu wuja dawało :) Część rzeczy się wyłączała, a część nie. Mod na szczęście mnie uratował.
Ale mimo wszystko na trójkę nie narzekam. Mam wszystkie dodatki, Nraasa, który jakoś stabilizuje tę grę i gra gitara. Do tej pory w czwórce zawadza mi brak małych dzieci (nawet jeśli przyspieszałam dorastanie potomków, to lubiłam strzelić im chociaż kilka fotek na etapie berbecia, żeby zachować ten etap w pamięci swojej i simów) i "znikanie za krawędzią miasta" zamiast króliczych nor. Dla mnie królicze nory wcale nie są takie złe. Lubię te budynki różnych instytucji, dzięki temu miasta nie są puste, a ja mam kilka simowych godzin na to, by zająć się innymi simami z rodziny, albo przełączam się wtedy na chwilę na inną rodzinę. Anie, nie wiem, dlaczego tak się u Ciebie dzieje. Ja mam Nraasa Story Progression, Master Controller, Overwatch i DebugEnabler i, naprawdę, dla mnie gra jest możliwa tylko dzięki tym modom. Przycinki lekkie mam, ale rzadko. Trochę częściej w Isla Paradiso. Cytat:
|
Sims Community na swoim facebooku napisało, że nie będzie więcej wrzucać postów dotyczących, czego nie będzie w TS4 bo okazuje się, że takich spraw jest na pęczki, a nie chcą, żeby ich strona kojarzyła się aż tak negatywnie. Uśmiałam się.
|
@up, założę się, że z podstawy wyrzucili też krzesła oraz blaty kuchenne i żeby je mieć trzeba będzie kupować dodatki. A poza tym, to po nowościach z tego tygodnia upewniłam się w przekonaniu, że TS4 nie kupię, a nawet nie ściągnę z neta, bo szkoda mojego czasu.
|
SimGuruGraham potwierdził właśnie, że nie będzie wersji 64-bitowej. Innymi słowy gra będzie mogła wykorzystać maksymalnie 4GB RAM, nie więcej. Zła wiadomość dla graczy lubiących CC? :D
|
Widzieliście już ten filmik? Wg mnie ktoś powinien wysłać go do producentów :lol2:
|
Ja nie wiem jeszcze na 10% czy kupię TS4. Na początku byłem pewien, że kupię, ale po tych wszystkich nowinach ta gra mi zbrzydła ;p Nawet jak nie kupię, to na pewno pogram. Ale czuję, że bardzo szybko się znudzi dla starszych graczy. Bo nic wciągającego w podstawie nie będzie. Jedynie fajnie rozbudowany CAS i nic ponad to :P Reszta już była (a nawet było więcej!).
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Brak malców czy basenów mogą jeszcze "nadrobić" dodatkami. Wątpię jednak, by pózniej chciało się im przenosić grę na 64bitową architeturę. |
No logika, obniżyć wymagania tylko po to, żeby obniżyć ilość zasobów wykorzystywanych przez grę. Witamy w 2004 ro... oh, wait. Swoją drogą nie rozumiem, po co aż tak krzywdzić posiadaczy dobrych komputerów. Nie uwierzę, że jest nas AŻ TAK mało.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:12. |