![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
a z tym ratuszem to nawet nie wiem na jakiej mam ulicy a chodzi ci o SV czy RV? |
Wszyscy maja na Gównej
|
@up : gównej czy głównej ;P
Nigdy nie zwracałam na to uwagi. :D Widocznie to błąd w grze. |
Cytat:
|
Wiem, że coś takiego już było, ale znaleźć nie mogę. Mój Sim nie może jechać rowerem, gdy klikam na rower pokazuje się brak dostępnych interakcji. :O Mam tą barierkę, rowerek stoi elegancko, ale korzystać z niego nie można... jak mam zrobić, żeby Sim mógł jechać na nim na zakupy ? Dodam, że mam auto i rower, chcę, żeby raz jechał autem raz rowerem... proszę o odpowiedź. :)
|
Jak wgrać plik na modthesims.info ?
|
Cytat:
Żeby jechać gdzieś rowerem, to sie na niego nie klika, tylko wybierasz cel podróży. Po tym sim ci wsiądze na rower( oby ) i sam tam pojedzie. A jeżeli wsiada do samochodu, to może schowaj go do schowka, albo zmień właściciela, może po tym będzie interakcja "Zmień właściciela" dostępna na rowerze?;) |
Cytat:
Edit : paka mnie wyprzedził :D |
wlasnie to jest zrabane, ze jak chcesz gdzies jechac to rowerem sie nie da bo automatycznie wybiera najszybszy pojazd jaki posiadasz. a na zadnym z rowerow nie ma opcji, przynajmniej u mnie
|
Napewno nie kupiłam roweru dla dzieci. Zrobię jak piszecie, a swoją drogą faktycznie głupio zrobione, jakby na rowerze nie mogło być opcji, tylko takie kombinowanie.... :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:30. |