![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
To podsumowanie jest druzgocące...
|
Cytat:
|
A najlepsze jest to, że skoro Sims Community nie chce informować fanów o innych brakach (boję się pomyśleć co jeszcze wyrzucili z podstawy), to osoby, które zakupią tego (po)twora właściwie kupują kota w worku... Pozostało mi tylko życzyć powodzenia osobom, które mają zamiar zakupić tę grę udającą simsy.
|
Bez paniki. Sims Community to nie jedyna strona tworzona przez fanów, poza tym większość ludzi nie zagląda na strony fanowskie a ci co to robią, to nie zaglądają tylko na tę jedną.
Ja na przykład nigdy na niej nie byłam dopiero jak na DOT'ce podano informację, ale na tym sie skończyło. |
Może to co napiszę będzie z mojej strony wredne, ale chciałabym, by jednak ktoś z tego forum to kupił i podzielił się wrażeniami, machnął jakąś konkretną recenzję podpartą screenami i filmikami. Czytam te niusy i też wierzyć mi się nie chce, że to będzie aż tak okrojona gra, choć niestety wszystko na to wskazuje.
|
Ja mogę się tego podjąć Aniu.
Poza tym nie denerwujecie się, bo połowy rzeczy z tej listy w podstawce TS3 tez nie było i wszystko dochodziło z czasem po kolei. |
Mnie najbardziej martwi to, że jak dotąd nie widzieliśmy NIC z trybu życia. Nic a nic. Zawsze tylko tryb budowania i CAS, które widzieliśmy już tyle razy, że głowa mała. Co oni tam robią, że nie mogą pokazać nawet jednego screena? A może to też usunęli? No bo przecież komu w simsach tryb grania simami, skoro mogą ich tworzyć i budować im domki. :rolleyes:
|
Caesum, jeden z producentów powiedział, że wciąż dopieszczają interfejs i nie chcą go na razie pokazywać, bo gdyby zachciało im się coś zmienić, to ludzie mogliby się potem strasznie pogubić :D
|
to niech robią skriny TABem. chyba że tę funkcję też usunęli ;P
|
http://sims.arhn.eu/2014/07/funkcjon...-swiata-w-ts4/
Czytaliście już ten artykuł? Ja mam mieszane uczucia co do tej gry.., a byłam nią tak zachwycona... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:37. |