TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

lithium 22.08.2009 16:29

Odp: Pytania i odpowiedzi

wie ktos moze jak wyglada okazja do omnirosliny? w sensie jakie zadanie trzeba wykonac?

dorrrocia 22.08.2009 17:46

asia12
thx ;))))) sprubuję

Mamełe 22.08.2009 17:57

Cytat:

Napisał centaurea_cyanus (Post 1106028)
wie ktos moze jak wyglada okazja do omnirosliny? w sensie jakie zadanie trzeba wykonac?

Trzeba przynieść 10 steków świetnej jakości. Ja sobie juz posadziłam takie na niezamieszkanej parceli (tak samo jak sery, jajka i burgery) wiec moje simy z różnych rodzin moga lekko oszukiwac :P

Madelaine 22.08.2009 18:40

Urodziły się komuś trojaczki? Próbowałam mnóstwo sposobów i za każdym razem bliźniaki. Oboje rodziców mieli kupioną wzmożoną płodność, ale i tak d*pa xd

lithium 22.08.2009 18:40

ok, dzieki... bo moja simka moze juz hodowac steki i kotlety, ale omnirosliny wciaz nie ma =/ byl nawet telefon w zwiazku z umiejetnoscia ogrodnictwa, ale miala dac jakies bardzo dobre produkty i tyle. dlugo czekaliscie na ta okazje?

Madelaine 22.08.2009 18:47

Ponawiam moje pytanie powyżej, i mam jeszcze jedno, czy w TS3 naszych simów mogą porwać kosmici? Jeśli tak, czy znowu porwane simy zachodzą w ciąże?

gruszka. 22.08.2009 19:28

Cytat:

Napisał Madelaine (Post 1106144)
Ponawiam moje pytanie powyżej, i mam jeszcze jedno, czy w TS3 naszych simów mogą porwać kosmici? Jeśli tak, czy znowu porwane simy zachodzą w ciąże?

nie ma kosmitów

Mamełe 22.08.2009 19:33

Cytat:

Napisał centaurea_cyanus (Post 1106140)
ok, dzieki... bo moja simka moze juz hodowac steki i kotlety, ale omnirosliny wciaz nie ma =/ byl nawet telefon w zwiazku z umiejetnoscia ogrodnictwa, ale miala dac jakies bardzo dobre produkty i tyle. dlugo czekaliscie na ta okazje?

Ostatnie łatki miały zwiększac prawdopodobieństwo pojaienia sie jej. Ja czasem czekam kilka simowych tygodni.

Nieidealna 22.08.2009 20:16

Cytat:

Napisał Madelaine (Post 1106139)
Urodziły się komuś trojaczki? Próbowałam mnóstwo sposobów i za każdym razem bliźniaki. Oboje rodziców mieli kupioną wzmożoną płodność, ale i tak d*pa xd

Mi się urodziły trojaczki,kiedy tylko matka miała wykupioną wzmożoną płodność:)Nie wiem,czy od tego to zależy...

dorrrocia 22.08.2009 20:27

Mam znów ten sam podobny problem: wchodzę w menu sims3, po lewej stronie klikam w aktualizacje gry i nie mogę zainstalować żadnych aktualizacji. Pisze, że moja gra jest tym czasowo zaktualizowana, a ja nawet w ogóle nigdy jeszcze nie aktualizowałam gry.

Aktualizacja jest mi potrzebna, bo jak ściągałam ubrania do gry i próbowałam zainstalować, to pod koniec instalacji pojawiało się, że aby ukończyć instalację jest potrzebna aktualizacja. Czy ktoś ma rozwiązanie mojego problemu ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:04.