![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Czyżby w wyniku zbyt wielkich emocji zmieniła kolor włosów? :D
Albo wiem ! To jest jej reakcja na brak basenów i małych dzieci xD |
Cytat:
Cytat:
Co do tego demo, to pewnie je przetestuję, ale to nie znaczy, że wydam 150 zł na TS4 tylko dlatego, że spodobał mi się CAS. |
Będę miała CAS tylko dlatego, że będzie za darmo. Poza tym, to jest coś, co w czwórce mi się najbardziej podoba, obawiam się, że cała reszta rzeczy, które mi się podobają, jest bardzo przeciętna. Jak mogę np. twierdzić, że podoba mi się tryb budowy, skoro jest wykastrowany, i nie mówię tylko o basenach.
|
Istnieje ryzyko, że w The Sims 4 powrócą zabezpieczenia DRM a'la SimCity.
http://www.criticalgamer.co.uk/2014/...city-like-drm/ |
Akurat powyższy news mówi odwrotnie. The Sims 4 pierwotnie było grą z DRM typu Simcity 5. Oznacza to, że DRM zostało usunięte.
Cytat:
|
Czy to prawda, że ma nie być dzieci w The sims4?!
|
Ma nie być małych dzieci. Nastolatki, dzieci w wieku szkolnym i niemowlęta zostają.
|
W sumie chyba nawet lepiej, że nie będzie małych dzieci. Ja zawsze w The Sims 3 skracałam ten wiek do 2 dni bo irytowało mnie że budzą moich simów w środku nocy i zawsze o nich zapominałam i pełzały głodne :P
|
Sprawdziliście dziś swoje konta Origin?
http://sims.arhn.eu/2014/07/wczesnie...ostep-do-demo/ |
Tenebris, w trójce miałaś wybór, mogłaś sobie maksymalnie skrócić ten wiek, a przy pomocy modów praktycznie zupełnie go ominąć zarówno w TS3 jak i w TS2. To jest to, o czym ktoś już pisał - ułatwianie gry. Małe dzieci wymagają dużo uwagi i może twórcy myśleli, że skoro im się nie chce ich robić, to ludzie też odetchną, bo nie chcą się nimi zajmować. A tutaj z*****a - ludzie chcą małych dzieci. Dla mnie też jest to największy minus tej gry.
Irbis, teraz nie wiem czy wejść na Origin czy nie wejść... Kurde, półfinał mundialu, głupio by było wtedy tworzyć sima... xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:48. |