![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Ktoś wie, czy z Merlina przysyłają grę tak, że dostaje się ją w dniu premiery czy później? Zamawiałam u nich, ale zupełnie nie pamiętam jak to było. Chociaż twórcy bardzo się starają, nadal nie zniechęcili Mnie do tej gry i wciąż mam zamiar ją kupić :D Czekam jeszcze na filmik z trybu życia. |
Meh, ja nie mam. W ogóle Origin nie chce mi nawet darmowych Star Warsów ściągnąć. Dziękuję ci, EA. :*
|
No niestety twórcy nie są w stanie wszystkim dogodzić. Agor-ia, zauważ że są gracze (tacy jak ja) którzy z modów korzystać nie chcą żeby ewentualnie tej gry nie zepsuć. Zresztą nigdy wcześniej grając w TS2 nie myślałam o modzie na usunięcie wieku małego dziecka bo było to znośne zresztą chciałam grać uczciwie :P. Mi po prostu nie będzie przeszkadzało jak w TS4 nie będzie małych dzieci, obejdę się bez nich. :)
|
W przypadku dwójki chyba nawet nie trzeba było moda, tylko boolprop. I nie chodziło mi o usunięcie wieku, można było po prostu przyspieszyć przejście do kolejnej grupy wiekowej :) Oczywiście, nie każdemu się dogodzi. Ja akurat bym wolała mieć to małe dziecko, choćby przez 2 simowe dni.
Irbis, ja na finale to na pewno nie będę trzymać lapka przy sobie, więc simowa przyszłość może się wtedy palić i walić, a ja nie zauważę :D Ale niestety - w mojej bibliotece nie ma dema :C Ale skoro już jest to demo gotowe, to chyba my, szaraczki, nie będziemy czekać aż tak długo? Kurde, ja stara jestem, niecierpliwię się :D |
Mam dostęp do demo :) Własnie się ściąga. Nawet nie zobaczyłam ile wymaga miejsca, ale chyba ponad 1 GB
|
Teraz wszyscy forumowicze Cię nienawidzą :D
|
Mamełe - walnij potem jakieś fotki i opis funkcji. :D
|
Nie wiem, czy zdążę porobić jakieś zdjęcia, bo dopiero wróciłam z pracy.
Mam wszystkie dodatki i akcesoria do trójki a origin cały czas odpalony nie wiem czy to mogło mieć jakiś wpływ. Nie zapomnijcie odświeżyć biblioteki, bo mi sie pojawiło dopiero wtedy. Edit: w demo jest tylko dorosły :hmm: Sama nie wiem, od czego zacząć :D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...8d5867d69.html - cele życiowe http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...ad1ffd54f.html - cele zyciowe ciag dalszy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...9bb361cbe.html -losowy sim Sorki za jakość tego, ale robię to w paincie ;) |
Nie mam CASa :(. No trudno...
Dzięki za fotki ;). A nam pozostaje czekać na "normalnego: CASa. Szkoda, że w tym teraz udostępnionym są tylko dorośli. |
Dzięki, że dałaś cele życiowe :) Szkoda tylko, że nie ma tam nic takiego, czego nie byłoby wcześniej. I nie wiem czemu jest "Miłość" a nie "Romansowanie" :| Może Amerykanie mają inną definicję miłości :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:48. |