![]() |
Odp: Który wiek u simów jest najlepszy?
nastolatki wg mnie
|
Emeryt ma stalo emeryture i wiecznie siedzi w domu i jest fajnie
|
A dla mnie dorosły bo można nim robic najwięcej rzeczy no i może jeszcze nastolatek. Ale dzieci i bobasy nie, bo mi się nie podobają bo mają taką nienaturalną twarz... A emeryci są tacy nudni.
|
Mi najlepiej sie gra dorosłym i emerytem... Maja najwiecej możliwości i mogą o siebie zadbać, moga zarabiać no i nie muszą odrabiać lekcji ;D
|
Mi najlepiej się gra dorosłym bo jest najwięcej opcji itd. :)
|
bobo... :)) jest slodziutkie, nawet jesli jego rodzicem jest najbrzydszy sim na swiecie!
Co prawda jest denerwujace ze nie mozna go kontrolowac i ze okropnie ryczy kiedy zrobi w pieluszké, ale jest cool! Zrobilam eksperyment: jesli nie zrobisz maluchowi urodzinek, co chwile pojawia sié twojemu simowi zadanie ,,pomóz przy urodzinach". A ja to ignoruje! I co? Bobas NA ZAWSZE ZOSTAJE BOBEM!!! Chodzi mi o niemowlé. my Edit Da sié kontrolowac niemowle: trzeba wpisac bool-propa, dac dwa razy ,,Make Selectable" i po klopocie!!! |
mi najbardziej pasuje dorosły i nastolatek. Bardziej dorosły :)
|
Ja najbardziej lubie doroslych. Z maluchami jest dużo kłopotów a nastolatkowie i dzieci muszą odrabiać prace domowe. Emeryci są zbyt starzy i nudni a dorośli mają najwięcej możliwości.
|
Ja uwielbiam być nastolatkiem.http://www.forum.thesims.pl/images/smilies/wink.gif
|
Emeryci niestety mają to do siebie, że gdy byli dorosłymi, zazwyczaj osiągnęliśmy już wszystko co chcieliśmy, i są po prostu nudni. Już nawet jakieś intrygi, romanse i tym podobne ciekawostki mi nie pomagają w rozbudowaniu ich życia. Zaczynam więc grać ich dziećmi, a ich zabijam (tzn postarzam, żeby umarli śmiercią naturalną). Przynajmniej drzewo genealogiczne ładnie wygląda :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:28. |