![]() |
Odp: Czego nie lubicie robić w TS2??????
Najgorsze dla mnie jest jedno. Najbardziej ale to najbardziej
nie lubię gdy Sim umiera, a ja nie mogę go uratować. :( Nie powinno być czegoś takiego, to okrutne i można się zapłakać na całego. Nie lubię , gdy pięknie umebluję dom, a Simom się nie podoba. |
Cytat:
Również jestem przywiązana do moich Simów,ale nie żeby przez to płakać,to tylko obrazki... -.- Co do tematu to jeszcze nie lubie utrzymywać przyjaźni(chyb atego jeszcze nie pisałam). |
Mnie denerwuje jeszcze właśnie to gdy zaadoptuje dziecko i jakieś brzydkie przyjeżdża :(( Dlatego nie lubie adoptować dzieciaków :((
|
Tego, że im więcej dodatków z internetu, tym bardziej gra się tnie... :(
|
Cytat:
I jak tu sie nie wkurzać....:) |
Mnie strasznie denerwuje zdobywanie przyjaciół do awansu, albo ich utrzymywanie...
|
Ja nie lubię też tego,że (sama nie wiem czemu) simowie zawsze budzą mi się o 6:00;(
|
Cytat:
|
Ja nie lubię:
- długiego czasu ładowania - płacenia rachunków (ale już nie muszę, wystarczy kupić parę wiatraków czy paneli słonecznych i kasę się dostaje zamiast płacić) - nie lubię celów życiowych takich jak: 50 pierwszych randek czy związanych z dzieciakami lub zwierzątkami - niemożliwości uratowania Sima który umiera ze starości |
CZasem mam ochotę odoptnąć brzdąca jakiegoś, ale cały czas wiem, że trafi mi się jakiś berzydal z paskudnym imieniem typu: Protazy o czarnej karnacji z ustami i paszczą o wielkości Azji!! Chociaż raz zaadoptowałem dziecinkę Elę była dosyć ładna z buzi nawet była śliczna, ale była ruda miała stalowe oczy i cerę mleczną.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:00. |