TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Czego nie lubicie robić w TS2?????? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13349)

Vicia 19.02.2009 23:38

Odp: Czego nie lubicie robić w TS2??????

Najgorsze dla mnie jest jedno. Najbardziej ale to najbardziej
nie lubię gdy Sim umiera, a ja nie mogę go uratować. :(
Nie powinno być czegoś takiego, to okrutne i
można się zapłakać na całego.

Nie lubię , gdy pięknie umebluję dom,
a Simom się nie podoba.

Abigail_Kocur 20.02.2009 12:27

Cytat:

Napisał Vicia (Post 962488)
Najgorsze dla mnie jest jedno. Najbardziej ale to najbardziej
nie lubię gdy Sim umiera, a ja nie mogę go uratować. :(
Nie powinno być czegoś takiego, to okrutne i
można się zapłakać na całego.

Zapłakać się bo Sim umiera?
Również jestem przywiązana do moich Simów,ale nie żeby przez to płakać,to tylko obrazki... -.-

Co do tematu to jeszcze nie lubie utrzymywać przyjaźni(chyb atego jeszcze nie pisałam).

Marcin_Sims 20.02.2009 13:24

Mnie denerwuje jeszcze właśnie to gdy zaadoptuje dziecko i jakieś brzydkie przyjeżdża :(( Dlatego nie lubie adoptować dzieciaków :((

KissForYou 31.03.2009 09:51

Tego, że im więcej dodatków z internetu, tym bardziej gra się tnie... :(

Nieidealna 02.04.2009 09:44

Cytat:

Napisał giannanannini (Post 956632)
ja nie lubie jak w zwierzakach pies naleje na trawnik to rosną chwasty... przecież w normalnym życiu trawa conajwyżej żółknie i nic nie rośnie w tym miejscu... pozniej jest syf i trzeba wyrywać...

Ja też tego nie lubię...;)Raz miałam nawet całe podwórko w chwastach!!:O I moi Simowie musieli chodzić i wszystko wyrywać...:)Nie lubię tez zdobywania przyjaciół do awansu(zresztą,jak większość z Was...:P)Nie lubię też,kiedy Simowie wszystko zostawiają na podłodze,np.kliknę na talerz i na "posprzątaj" i wezmę jeszcze jakąś inną interakcję,to Sim idzie robic tę drugą,zamiast posprzątać.:< Nie lubię też odrabiania lekcji,bo jak dziecko jest w złym humorze,to nie można go zagonić do lekcji.A w instrukcji pisze,żeby zmuszać Simów do odrabiania prac domowych,a jak tu ich zmusić,skoro mówią cos w stylu:"nie widzisz,że jestem w podłym nastroju??nie mam na to ochoty!"
I jak tu sie nie wkurzać....:)

Coccinella Septempunctata 06.04.2009 19:30

Mnie strasznie denerwuje zdobywanie przyjaciół do awansu, albo ich utrzymywanie...

Nieidealna 15.04.2009 14:53

Ja nie lubię też tego,że (sama nie wiem czemu) simowie zawsze budzą mi się o 6:00;(

Beep 15.04.2009 19:06

Cytat:

Napisał Coccinella Septempunctata (Post 994407)
Mnie strasznie denerwuje zdobywanie przyjaciół do awansu, albo ich utrzymywanie...

Mnie również. Czy w normalnym życiu potrzebni są do tego przyjaciele? No chyba, że sugerują nam, że w życiu wszystko załatwia się 'po znajomości'..

KONDZiO102 15.04.2009 19:09

Ja nie lubię:
- długiego czasu ładowania
- płacenia rachunków (ale już nie muszę, wystarczy kupić parę wiatraków czy paneli słonecznych i kasę się dostaje zamiast płacić)
- nie lubię celów życiowych takich jak: 50 pierwszych randek czy związanych z dzieciakami lub zwierzątkami
- niemożliwości uratowania Sima który umiera ze starości

Łezka 15.04.2009 19:11

CZasem mam ochotę odoptnąć brzdąca jakiegoś, ale cały czas wiem, że trafi mi się jakiś berzydal z paskudnym imieniem typu: Protazy o czarnej karnacji z ustami i paszczą o wielkości Azji!! Chociaż raz zaadoptowałem dziecinkę Elę była dosyć ładna z buzi nawet była śliczna, ale była ruda miała stalowe oczy i cerę mleczną.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:00.