![]() |
Odp: Dom czy Akademik?
Zależy od rodziny, ale przeważnie do akademika, bo więcej się dzieje, jak już poprzednicy wspomnieli. :)
|
Zdecydowanie akademik.
Dlaczego? - O wiele ciekawiej niż w domu, tyle simów dookoła. :) |
Ja wolę dom, przede wszystkim za spokój. Jak sim potrzebuje towarzystwa to wystarczy pojechać na parcelę publiczną czy do kogoś zadzwonić i to wystarczy.
|
albo akademik albo bractwo
zazwyczaj wszystkich nastolatkow wprowadzam do akademikow, a tych z domow buzrujskich do kwatery bractwa, potem zapraszam akademkowiczow do siebie i moge robic imprezy zapraszajac 8 osob : D Cytat:
http://rangerland.net/forum/uploads/...1271373190.jpg i w ogole to dzial o 2, a 3 jest beznadziejna ; o |
W domu lepiej, bo można się w spokoju zająć sobą, a zwykle to zapraszam kogoś z akademika na imprezę.
|
Zdecydowanie w akademiku. Akademiki mają swój urok ^^
|
A ja wolę swój własny dom, nie muszę się ograniczać do pokoju o jakichś śmiesznych wymiarach 3x2. W akademikach jest też zbyt dużo ludzi, ciągle ktoś gdzieś łazi, a to włącza muzykę, hałasuje, gra, gada... Zdecydowanie dom.
|
Najlepszy jest domek masz wszystko swoje ;P a mieć mały pokój na akademiku to nie jest fajne , bo musisz się wszystkim dzielić :(
|
To zależy od gustu. Mi to akurat zwisa, zależy, raz w akademiku, raz dom. Jak kto woli. Mimo to preferuję własny dom. O wiele więcej możliwości. Zresztą można zawsze iść na parcelę publiczną, poznać parę ludzi, zrobić imprezę i już masz ciekawie :D Co więcej, w domu jest więcej miejsca.
|
W akademiku,bo więcej się dzieje i nie trzeba samemu gotować tylko ci kucharz na stołówce podaje
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:07. |