![]() |
Odp: Wredna, besztająca baba:/:/
|
Becius, ale wszyscy piszą że zatukli Zadecką Krowokwiatem. A mi nie reaguje, a później znika!
|
Jak z boolpropem to z wcisnietym klawiszem shift na jakiegos sima i spawn...
tombstone of L and D i potem add neighboor to family... i potem szukasz tej babci :P |
Gram prawie ciągle na parcelach publicznych, ale jeszcze nigdy się z Zadecką nie spotkałam :(
|
Cytat bjork:Ala20 - zanim coś napiszesz to może najpierw to przemyśl.
Co ludzie mają ją sGWIAZDĄ i sOSOBISTOŚCIĄ uczynić? Jeżeli już to się klika z shiftem na sima i wybiera opcję MAKE SELECTABLE A nie scelebrate :D Się uśmiałam :D Dobrze bo śmiech to zdrowie.Dlaczego sie mnie czepiasz.Inni też wszystkich interakcji nie pamiętają.Nie bo wszyscy muszą być perfect.Ty jesteś idealna??NIe ma takich ludzi.Może ty jesteś wyjątkiem.... |
ala, zluzuj.
|
ja ale PROBLEMY
mysia - nie widzisz jej bo nie masz nocnego życia ala - odpuść ideały istnieją a jak ty nie umiez wszystkich interakcji na pamięć to się naucz a wogóle to łatwe ja się nie uczyłam i wszystko pamiętam XD stotka - nie nabijaj postów (łamiesz regulamin wypowiedź musi mieć więcej niż 6 słów) Bjork ma rację ala zanim coś napiszesz przemyśl |
NIe mam czasu żeby się uczyć wszystkich interakcji na pamięć.Skąd wiecie że nie przemyślałam.Niektórzy są nieużyci.
|
Mnie się aż tak nie czepiała. No i was całkowicie pogięło? Po co się uczyć interakcji? Jakoś ja nie mam ochoty uczyć się "boolpropa..." na pamięć i innych takich;/ Dziewczyna nie pamięta to jej problem a nie wasz. Z tej waszej rozmowy można wywnioskować że wasza inteligencja wynosi -1. Sory ,że tak pisze ;p (może trochę żartobliwie) ale co was obchodzą problemy innych?
|
Może taka odpowiedź już była ale nie chciało mi się czytać całego tematu.http://www.forum.thesims.pl/images/smilies/biggrin.gif
W the sims 1 jak sie ma dodatek randka to ta baba też jest w grze.Chodzi po centrum i jak zobaczy, że się całujesz z kimś to wali cię torebką i coś tam mówi. Coś o tym , że to miejsce publiczne albo jak ci niewstyd. Coś takiego. Ale na parcelę mieszkalną to mi nigdy nie przychodzi. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:00. |