TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30956)

Anna_Lucia 23.07.2006 15:54

Tak myśle, czy gdy kupimy psa czy kota bedzie on dorosły czy młody? (w przypadku psa - sczeniak, kota - kociak).

P.S. Electra mogłabyś swoją wiadomość z tematu "THE SIMS 2:PETS - co nowego? " przenieść tu? To chyba ten sam temat więc po co tworzyć dwa?

Electra 23.07.2006 17:14

Ha, ha a ja mam po polsku specjalnie dla niedowiarkow i tych co anglika nie znaja :)
Przenioslam moj tekst tu, na zyczenie :)

Widze ze tu polowa ludzi z forum nie wierzy w The Sims 2ets wiec macie dowód:
http://eastore.ea.com/jump.jsp?item...UCT&itemID=1350

A ponizej, co nowego w dodatku [sama przetlumaczylam specjalnie dla Was ]

* Simowie mają zwierzaki! - Twoi Simowie mogą podzielić się życiem z ich zwierzątkami domowymi. Simy mogą zaadoptować psy, koty, ptaki i wiele innych.
* Stwórz zwierzątko - Wybierz z tuzinów ras psów oraz kotów, albo przystosuj cechy dla unikalnego zwierzęcia domowego i wtedy wybierz ich osobowości.
* Zwierzęta mają geny - Skrzyżuj różne rasy, by utworzyć zwierzę domowe projektanta albo zrób nowe i "dodaj je", do opcji Stwórz - - Zwierzę jako unikalny rodowód. - (TO JEST NAJLEPSZE CHYBA!!)
* Siad!, Głos!, Leżeć! - Twoi Simowie mogą zachęcić i narzucić dyscyplinę zwierzęciu, poprzez trening by udawał martwego lub "turlał się". Niesdyscyplinowane zwierzę mogłoby zakopać jard(?), zniszczyć kanapę pazurami, przewrócić śmietnik, albo zaskoczyć ich właścicieli w inny sposób, ale Simowie mogą zmienić zachowanie swoich pupili właściwym treningiem!
* Zwierzęta mogą pracować - Teraz twoi Simowie nie są jedynymi zarabiającymi na utrzymanie domu i samych siebie [oraz oczywiście ich pupili]! Wykwalifikowane zwierzęta domowe mogą zarobić na życie dzięki trzem szlakom kariery - przemysłowi rozrywkowemu, "Security i Service" - i zdobywając awanse przez pięć kolejnych poziomów.
* Przyjaciele na całe życie - zwierzęta są członkami rodziny i ich życie dzieli się na wszystkie ważne momenty - czy to są dzieci szkolące szczeniaki, nastolatki grające "fortel(?)" w parku, dorosły oglądających TV z ich kotami, albo starsi ludzie cieszący się słonecznym dniem w parku z ich "długowiecznym" towarzyszem!
* Wystaw swojego pupila na pokaz - Podziel się twoim ulubionym pupilem z innym Sims ™ 2 Zwierzęta graczami, poprzez wymianę na stronie www.thesims2.com

Muffin 27.07.2006 09:42

DZIŚ MA BYĆ CZAT NA TEMAT PETSÓW!!!! O 3:00 pm!! Czyli o której w Polsce??!!

Kati_Simka 27.07.2006 15:25

Na SimWeb-ie znalazłam coś takiego:

W aktualnym wydaniu PC PowerPlay można znaleźć sprawozdanie na temat Zwierzaków, a także kolejne informacje oraz pierwsze zdjęcia z gry. Artykuł o Petsach mówi nam, że psy oraz koty będą członkami naszych rodzin i będzie można nimi sterować. W grze pojawią się także reprezentanci zwierząt wodnych, latających oraz małych, typu świnki morskie. W sumie spotkamy 14 gatunków.

W edytorze zwierząt będzie można określić ich wielkość, płeć oraz ogólny wygląd - np. długość ogona. Pojawi się też opcja adopcji pupilka ze schroniska dla zwierząt.

Tak samo jak Simy, czworonogi posiadać będą swoje cechy i potrzeby, które trzeba będzie spełniać. Pochwały oraz karcenie (w razie nieposłuszeństwa) wejdą w skład ich wychowania. Jeśli złe traktowanie zwierzaka wejdzie Ci w krew, nie zdziw się, kiedy prędzej czy później odejdą.

No i kilka zdjęć, mam nadzieję, że ich jeszcze tu nie było...

http://forum.simsweb.pl/showpost.php...76&postcount=1 <---- Tu obejrzyjcie, bo zapomniałam, jak się wkleja fotki... Później to poprawię...

Czyli ogólnie... SiUpErRrRrR...

Muffin 27.07.2006 16:17

O matko!!! Zaraz wybuchne ze szczęścia!! Już się nie moge doczekać 18:00 aż zdobędziemy nadsępną dawkę informacjii!! Ktoś się wybiera na chat o 24??
Pozdrawiam!!

Kati_Simka 27.07.2006 16:56

Cytat:

Napisał Muffin
O matko!!! Zaraz wybuchne ze szczęścia!! Już się nie moge doczekać 18:00 aż zdobędziemy nadsępną dawkę informacjii!! Ktoś się wybiera na chat o 24??
Pozdrawiam!!

Jakio chat?? Gdzie bedą te informacje?? To zaraz je dam... ;]

Nowa info:

Unique to PC*

Friends for a Lifetime: Your Sims’ pets are members of the family and share all of life’s great moments – whether it’s kids training puppies, teens playing fetch in the park, adults watching TV with their cats, or elders enjoying a sunny day in the park with their long-time companion!

Create a designer breed: Your Sims pets have genetics, allowing you to create the latest designer pet, including popular hybrid breeds like the Labradoodle, Puggle and Schnoodle! Like what you’ve created? Register them to appear in Create-A-Pet as a unique pedigree!

Bring Home the Bacon: Sims aren’t the only ones with careers anymore! Skilled pets can earn a living from three career tracks - Show Business, Security, and Service – and work their way up through five job levels.

Jeśli ktoś mógłby, to proszę o przetłumaczenie... Sama bym to zrobiła, ale niestety, nie mam jak... Jutro to zrobię, jeśli nie pojawi się tłumaczenie któregoś z was. Z góry dzięki :*

Aha, i jeszcze jedno... Gra The Sims 2 Pets została oficjalnie potwierdzona!!! Pojawi się (chyba) 17 października. Cieszmy się!!!

Angeo 27.07.2006 17:18

Dziwi mnie tylko jedno... 17 października? Tak późno ;( Przecież w październiku podobno miała być premiera na PS, a na PC nieco wcześniej...

Muffin 27.07.2006 18:20

Czat dzis na oficjalnej o 24:00. Na temat Petsów. :)

Czy wam tez filmik o petsach nie działa?? ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Kati_Simka 27.07.2006 18:52

Cytat:

Napisał Muffin
Czat dzis na oficjalnej o 24:00. Na temat Petsów. :)

Czy wam tez filmik o petsach nie działa?? ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Ok, wyda się wam że jestem jakaś niedorozwinięta, ale... Gdzie jest ta oficjalna i jaki filmik ??

Anna_Lucia 27.07.2006 19:39

Wejdźcie tu o mało co nie dostałam zawału jak to zobaczyłam! JUUPPPIIII!!!!!!!!!!!!!!! Filmik supci, śliczny ten szczeniaczek co wchodzi na ten materacyk!!!! Ja to sie nie mogę husky doczekać (na screenie, pierwszym chyba), bosssssshhhhhh!!!!!!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:38.