TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Cztery pory roku - Informacje (nie fotki!) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=34443)

Dora 10.08.2010 09:29

Odp: The Sims 2: Cztery pory roku - Informacje (nie fotki!)

ja kiedyś zmieniam pogodomistrzem żeby mi śnieg padał ciągle, ale nie było śnieżycy ;/ i pojechałam na wakacje na wyspę i zapomniałam go wyłączyć i na wakacjach padał mi śnieg. A własnie jak w innej rodzince zrobiłam tak samo i to jak się pozbyć teraz tego śniegu bo go jest mnóstwo wzięłam żeby padał deszcz ale nic on nadal był.

przeciętny 24.01.2011 19:01

Dodatek bardzo fajny, ale szkoda że nie ma jakichś większych kataklizmów pogodowych, typu trąba powietrzna - jest tylko uderzenie pioruna o drzewo i ewentualny pożar...

Simofanka1997 24.01.2011 22:26

Ja posiadam grę TS24PR i uwazam, że gra jest naprawde świetna, miał to byc symulator zycia, a w zyciu jest tak ze pogoda sie zmienie wiec juz kolej ny plus dla tego dodatku ;D ;))

ultraviolence 25.01.2011 18:37

Cytat:

Napisał Ameba (Post 1352398)
Dodatek bardzo fajny, ale szkoda że nie ma jakichś większych kataklizmów pogodowych, typu trąba powietrzna

Nie wiem czy to byłoby takie fajne. Jeśli miałoby doszczętnie rozwalić pieczołowicie budowany i dopieszczony domek simów, to ja dziękuję :D BTW, czy to normalne, że simy giną od dłuższego pobytu na zewnątrz podczas gradobicia?

hellraiser 25.01.2011 20:10

@up tak, to normalne. W prawdziwym życiu także można umrzeć od uderzenia kuli gradowej, albo co najmniej mieć poobijaną głowę ;)

Połówka 25.01.2011 20:14

a moja simka kiedyś nie uciekła przed gradem, i ją zabiło ;d . a nie wiedziałam, że została na zewnątrz.

przeciętny 28.01.2011 21:52

Cytat:

Napisał Helena (Post 1352805)
Nie wiem czy to byłoby takie fajne. Jeśli miałoby doszczętnie rozwalić pieczołowicie budowany i dopieszczony domek simów, to ja dziękuję :D

Nie mam na myśli tego, że co 5 minut ma nawiedzać ich apokalipsa, tylko żeby można było włączyć/wyłączać taką opcję gdy chcesz wyżyć się na własnym simie ;)

Liv 28.01.2011 22:18

Podpalenia, podtopienia, zamuszenia, zagłodzenia, zasatelicenia, zagradzenia, starość gradowacenia, porażenia i choroby już nie wystarczają? :O
Poza tym, kataklizmy dało się robić w SimCity4, a tam jest możliwość, żeby wprowadzać do miasta swoich Simów z gry (kit z tym, ze z TS1). Co za dużo to nie zdrowo...

@down: SADYSTA! x(

przeciętny 29.01.2011 10:17

@up

Nie...ale to moje osobiste odczucia bo tak się składa, że moje ulubione filmy to katastroficzne, a stąd już tylko kilka kroków do totalnej demolki, także w Simach :D

Pralinka 01.09.2011 13:43

Jestem bardzo zadowolona z tego dodatku. Zmiana pogody to wielkie urozmaicenie w grze! Podoba mi się też opcja z zachowywaniem resztek, dzięki temu przyrządzony posiłek możemy zjeść na drugi dzień bez obaw że nam się zepsuje. ;-)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:14.