![]() |
Odp: The Sims 2: Cztery pory roku - Informacje (nie fotki!)
ja kiedyś zmieniam pogodomistrzem żeby mi śnieg padał ciągle, ale nie było śnieżycy ;/ i pojechałam na wakacje na wyspę i zapomniałam go wyłączyć i na wakacjach padał mi śnieg. A własnie jak w innej rodzince zrobiłam tak samo i to jak się pozbyć teraz tego śniegu bo go jest mnóstwo wzięłam żeby padał deszcz ale nic on nadal był.
|
Dodatek bardzo fajny, ale szkoda że nie ma jakichś większych kataklizmów pogodowych, typu trąba powietrzna - jest tylko uderzenie pioruna o drzewo i ewentualny pożar...
|
Ja posiadam grę TS24PR i uwazam, że gra jest naprawde świetna, miał to byc symulator zycia, a w zyciu jest tak ze pogoda sie zmienie wiec juz kolej ny plus dla tego dodatku ;D ;))
|
Cytat:
|
@up tak, to normalne. W prawdziwym życiu także można umrzeć od uderzenia kuli gradowej, albo co najmniej mieć poobijaną głowę ;)
|
a moja simka kiedyś nie uciekła przed gradem, i ją zabiło ;d . a nie wiedziałam, że została na zewnątrz.
|
Cytat:
|
Podpalenia, podtopienia, zamuszenia, zagłodzenia, zasatelicenia, zagradzenia, starość gradowacenia, porażenia i choroby już nie wystarczają? :O
Poza tym, kataklizmy dało się robić w SimCity4, a tam jest możliwość, żeby wprowadzać do miasta swoich Simów z gry (kit z tym, ze z TS1). Co za dużo to nie zdrowo... @down: SADYSTA! x( |
@up
Nie...ale to moje osobiste odczucia bo tak się składa, że moje ulubione filmy to katastroficzne, a stąd już tylko kilka kroków do totalnej demolki, także w Simach :D |
Jestem bardzo zadowolona z tego dodatku. Zmiana pogody to wielkie urozmaicenie w grze! Podoba mi się też opcja z zachowywaniem resztek, dzięki temu przyrządzony posiłek możemy zjeść na drugi dzień bez obaw że nam się zepsuje. ;-)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:14. |