![]() |
Odp: Która gra z seri the sims 2 jest najlepsza?
Nie ma sali lekcyjnych. Mieszkasz w akademiku (lub domku) i gdy wyświetli ci się, że XXX ma zajęcia za godzinę klikasz na simie, wybierasz: Uczelnia/Idź na wykłady.
Jeżeli chcesz zabrać więcej osób musisz w otoczeniu w zakładce rodziny kliknąć ten znaczek z czapką studencką (zapomniałam jak to się nazywa) i wybrać ile osób ma na te studia iść i wybrać nazwę (np. Przyjaciele- to będzie się wyświetlać zamiast nazwiska) |
Dzięki za potrzebne mi informację nie wiem co bym zrobił bez was.
No dobra myślę,że wiem już jaki dodatek kupić ale jeszcze poczekam na sugestie innych. Tak jak mówiłem waham się między Na Studiach, Zwierzakach, Czterech Porach Roku aha sprawdzam regularnie na www.agard.pl jakie są aktualne ceny gdyż często cena jest inna teraz wszystkie dodatki po za Na studiach są 49.90,- (Na Studiach 54 , 90 ,-) |
Remus - bierz Cztery pory roku, wg. mnie to najlepszy dodatek do TS2, na pewno będziesz zadowolony. CPR wprowadzają do gry taki klimat, którego nie było (:D). I mają świetną muzykę :)
|
Dziękuję Dominic za radę CPR bardzo by mi się przydał ponieważ parę postów pisałem,że mam rodzinę Hakiel i ich dom jest duży i pomyślałem,że jeśli kupię CPR to założę ogród jeśli usunę basen i będzie trochę miejsca.
ale fajne są te nowe kariery i ich nagrody. |
Ja np. nie potrafiłabym wybrać. Dla mnie wszystkie dodatki są fajne, ale chyba moim naj jest CW :D
|
Czas Wolny to dobry dodatek ale mnie irytuję tylko jedno,że jak mam po cztery hobby to ciągle muszę punkty uzupełniać.
|
Zagłosowałem na wszystkie, bo nie mogłem się zdecydować. Obecnie mam tylko "Imprezę!", bo reszty się pozbyłem, także nie mogę sobie jakoś ułatwić wyboru. Pamiętam, że w zwierzakach były niezłe heca, ale w innych dodatkach również, więc ciężki wybór mam, oj ciężki!
|
Chyba jednak kupię CPR ale z drugiej strony kusi mnie NS nie wiem co wybrać co lepsze CPR czy NS?
|
Najfajniejsza zabawa w simsy jest, gdy posiada się wszystkie dodatki:) ale ja bym wybrała CPR. Dlaczego? Wymienie pare powodów:
*pogoda: Burza z piorunami, która może trafić w Twojego sima, ktory tak zabawnie wygląda jak porażony prądem! *W zimie jest tak pięknie biało, czasem odwołają lekcje z powodu zaspy snieżnej, a twoj sim może zamarznąć na kość i ireszta członków rodziny ogrzewa go suszarką do włosów ^^ *pingwinek, któremu możesz dać rybę z wyposażenia, którą samodzielnie łowisz bądź treż gotujesz na rodzinny obiad. *własne pole rolne na którym uprawiasz pomidorki, ogórki, truskawki, a takze pielęgnujesz drzewka ambrozyjne: pomarańcze, jabłka i cytryny i z tego mozesz robic rózne pyszne soki w tym lemoniadę ;) *Jeśli masz dodatek podróże to w 3 jeziorach jest przepieknie gdy jest zima i jesień...cudo, które dodaje uroku trzem jeziorom:) *Wyspa Twikki z upalnym latem, kto wie moze bedziesz mić fatalną pogodę z nawet gradem! *akcesoria świąteczne razem z porą zimową. To dopiero wspaniałe Boże Narodzenie:) lub na jesień Halloween ;) no wspaniały dodatek. A studia to już mnie się nie chce tak pisać, napewno wiele osób o tym pisało więc oszczędzę klawiaturę ;) |
Niezłe powody no ja też mam powód by kupić CPR tak mam podróże i słyszałem o tym,że może spaść grad na wyspie Twikki
Tak więc. Odrzucam: -Osiedlowe Życie -Własnym Biznes -Zwierzaki -Na Studiach Wybieram Cztery pory Roku P.S Słyszałem o studnii życzeń czy to jest jskaś nagroda za punkty aspiracji |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:18. |