TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Co sądzisz o tym forum? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38682)

Rocket 27.09.2008 22:32

Odp: Co sądzisz o tym forum ?

ja miałam wrażenie, że sw było takie... nadęte. trudno mi to definiować, ale nie przepadałam za tym forum, chociaż jeżeli chodzi o downloads, poradniki i ogólnie bazę wiedzy, było niezastąpione.
thesims.pl i simowe centrum, nie bluźnij synu.

beliel 27.09.2008 22:59

Cytat:

Napisał Rainbow (Post 868436)
Tylko żałuję,że nie ma tej atmosfery,którą miało SW.

wlasnie chyba na odwrot, heh
zreszta, co sie dziwic, jestes tu dopiero od grudnia 2006... oj duuuzo cie ominelo [mnie w sumie zreszta tez, jakies 4-5 lat temu tu przez chwile bylam, ale pamietam jak przez mgle ;p]

Odyn 28.09.2008 12:51

moze byc tez doda vs mandaryna, jak wolicie :P

Pani_Snejp 28.09.2008 14:09

forum <3
pamiętam początek :] może ktoś kojarzy Madizorka etc? hmm... chyba nawet teraz mam takie konto, nie wiem, heh... bosko.

Alisha 28.09.2008 17:02

Hej, co z ban-erem (nie no, nie chce nikogo banowac! :P)
Jak powiedzial Tinn, zalozcie temat, Ci co nie interesujá sié mandaryná czy Dodá pewnie umierajá z nudów... Np. JA!!! :P No i oczywiscie...

Kolorystyka!!!

Hej, czekam na niá!

Poinformujcie mnie kiedy bédzie cos nowego!

Czekam!
;)

Rocket 28.09.2008 17:10

banerem? jeżeli masz na myśli logo forum, to owszem, nie jest zbyt piękne, ale ma wartość omalże historyczną.

Josephine 28.09.2008 17:34

o dzizas. jaki tu sie shit zrobil. jedno wielkie wlazenie w dupe modom.

oazis.. i wez sie nie zachowuj jak cierpietnica i matka teresa (a to potrafisz najlepiej) bo sama kiedys jezdzilas po modach i adminach.. w ogole, smiech mnie ogarnia, jak widze co tutaj za bzdury wypisuje osoba (oazowiczka na przyklad), ktora jeszcze pare lat temu kreowala sie na swietoszke, potrafila drzec koty z doroslymi ludzmi o religie, a sama na publicznych forach uprawiala wirtualny seks z 14latkiem (a moze 13) buahahaha..

i sproboj to skasowac.

mialam nadzieje, ze to forum dzieki unowi faktycznie wroci do zycia... ale to jednak caly czas rownia pochyla w dol

Swan 28.09.2008 17:51

Padłam na szczenę :D
Niektórym polecam trochę mniej hipokryzji, bezpodstawnego objeżdżania innych i szybkie odejście od komputera, przykro patrzeć jak coniektórych trawi hipokryzja, chamstwo i widać niedobór świeżego powietrza.
Przepraszam, to zabrzmiało iście psychopatycznie 'ahahahah I SPRÓBUJ TO SKASOWAĆ!!!"
Tu już nawet kasowanie by nie pomogło, tu potrzebny jest specjalista ;/..

A tak w ogóle w ramach całego naszego forum, witam w naszych skromnych progach, miło, że znowu przyszłaś nas poobjeżdżać, ale jeśli przyszłaś tylko po to, to może jednak się zmyj prędzej niż 'powróciłaś'

Josephine 28.09.2008 18:11

niepogodna. nie kompromituj sie.

ja, w przeciwienstwie do was, mam zycie poza forum. z ciekawosci chcialam zobaczyc jak wyglada cos, w co wlozylam mnostwo energii i jest mi przykro. dno i 3 metry mulu. koleczko wzajemnej adoracji i nic wiecej.

na moje szczescie ja mam zycie. w przeciwienstwie do wiekszosci z was. wystarczy przejzec pare watkow i widac, ze nie robicie nic, poza przesiadywaniem tutaj. wyimaginowani przyjaciele, wyimaginowane zwiazki, wyimaginowane zycie.. naprawde to jest przykre. pare osob powinno sobie to powaznie wziac do serca.

ps. tekst o niekasowaniu byl celowy, bo wsrod modow jest pelno hipokrytow, ktorzy bez mrguniecia okwiem go skasowali

ps2. zaluje ze tu weszlam. cale szczescie, forum nie jest dla mnie wszystkim. prosze o skasowanie konta.

zegnam.

Odyn 28.09.2008 18:16

osoby ktore zaciekle podkreslaja swoja anty-nolife'owosc zazwyczaj jednak okazuja sie byc takowymi

kto sie skompromitowal, ten sie skompromitowal i tyle : P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:06.