![]() |
Odp: by Ellie
Pewne szczegóły przydałoby się zmienić. Oczy są trochę za wysoko. Położenie brwi względem oczu nie bardzo pasuje. Usta ładne. Ogólnie duży plus za odważny eksperyment :)
|
Dziękuję, figo.
Mam okropną wiadomość - mój komputer załapał wirusa i przywrócono mi emm... dodatki z wakacji. Muszę wszystko ściagać od nowa. |
Racja, przesadzasz ;) Gdybyś nie była zdolna to te PM'y w niczym by nie pomogły, a ja straciłabym cierpliwość po pierwszym. A to i tak jeszcze nie koniec, więc się przygotuj ;)
Moją opinię na temat Evelyn już znasz, tak więc wypowiem się o Aoki. Przyczepię się tylko i wyłącznie do oczu, które - jak zostało już napisane - są troszkę za wysoko umiejscowione. Ponadto nie powinny być tak przekrzywione,, bo "skośność" azjatyckich oczu nie polega na ich umiejscowieniu. Ale o tym ci jeszcze napiszę. Poza tym bardzo mi się podoba, mam słabość do Japonek :) |
Lou, dziękuję ;*
|
Kiedy dasz następną/następnego? :D
|
Nemezis - myślę, że początkiem marca (problemy z simsami) ^^
|
Aha...:(
szkoda..... |
Aoki - taka troszku dziwna.Trochę za bardzo skrzywiłaś jej oczęta.Ale i tak jest ładna.To jedyny mój zarzut.
9. |
Dżemkuję =d
Jutro albo pojutrze dam kolejną simkę : )) |
Mam Simkę ale z powodu braku PHOTOSHOPA zdjęcie twarzy jest "wąskie", zawsze tak u mnie jest po zrobieniu screena.
Znalazłby się ktoś, kto posiada ten program i byłby tak uczynny, żeby "spłaszczyć" screena twarzy mojej simki? Wiecie, przez Ctrl + T. Byłabym wdzieczna gdyby ktoś pomógł ^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:05. |