TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Simy Wikki. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45330)

Volturia 27.04.2009 18:09

Odp: Simy Wikki.

Przyznam, że z tych pierwszych 7/10 simek podobała mi się jedynie Renata. Podoba mi się jednak, że eksperymentowałaś z różnymi wyrazami twarzy, ułożeniem warg oczu etc. Do gustu przypadły mi bez wątpienia Hanna a zwłaszcza Asia ;) Moim zdaniem to najładniejsza simka, jaką tu opublikowałaś :) Bardzo mi się podoba. Mam nadzieję, iż ukażę się więcej, pozdrawiam.

Wikki 27.04.2009 18:30

Dziękuję Wam.
Pamela- dla Ciebie wszystko ;)
ziomal1992- no nie wiem... ;)
Figa, Upadła Dusza- dziękuję.
Irys- fryzurka jest z Peggy
Volturia- wymieniłaś imiona simek, które dodałam bardzo dawno i nie ukrywam, że zależy mi raczej na ocenianiu tych ostatnio dodanych.

Volturia 27.04.2009 18:53

Cytat:

Napisał Wikki (Post 1009701)
Volturia- wymieniłaś imiona simek, które dodałam bardzo dawno i nie ukrywam, że zależy mi raczej na ocenianiu tych ostatnio dodanych.

Cóż, to dodam jeszcze, iż z tych nowszych najbardziej odpowiada mi Monika oraz Kamila ;) pozdrawiam.

cerastes 27.04.2009 20:18

Kamila - przepiękna simka ! ;) Twarz subtelna i delikatna . Ślicznie dobrane dodatki ! Bardzo podobają mi się oczy dzięki , którym simka ma taki fajny rozmarzony wyraz twarzy . Wspaniale dobrałaś jej fryzurę !
Kamila wyróżnia się spośród Twoich simek bardzo dużą niepowtarzalnością rysów twarzy i moim zdaniem jest jedną z najpiękniejszych simowych postaci , które dotychczas stworzyłaś .
Wspaniałe tło prezentacji . Można odnieść wrażenie , że jest trójwymiarowe . :)
Muszę jeszcze podkreślić , że doskonale sportretowałaś simkę ! Całość może posłużyć za wzór ! ;)

Aya de Chat 27.04.2009 20:32

A mi się Kamila nie podoba. Ma za wąsko położone oczy i kanciastą twarz. Nie za udana.

symfonia 27.04.2009 20:55

Cytat:

Napisał Aya de Chat
A mi się Kamila nie podoba. Ma za wąsko położone oczy i kanciastą twarz. Nie za udana.

Skandal! :O Simka jest doskonała i nie rozumiem jak można czepiać się takiego dzieła!
Anatomicznie bez zarzutu! Cechy urody-boskie!
Wikki masz wielki talent, mało kto potrafi tworzyć takie przepiękne simki!
Kamila jest bardzo udana, jestem pełna podziwu dla piękna tej prezentacji! :)

Volturia 27.04.2009 20:56

Cytat:

Napisał symfonia (Post 1009905)
Skandal! :O Simka jest doskonała i nie rozumiem jak można czepiać się takiego dzieła!:)

Zrozum, każdy ma swój gust ;) Mi na przykład Monika się bardziej podoba a o Aśce już nie mówiąc :rolleyes:

Wikki 28.04.2009 13:56

aniołek, symfonia- dziękuję bardzo :)
Volturia - dziękuję i mam nadzieję, że nie przymusiłam Cię do oglądania moich nowszych simek,
tak tylko wspomniałam... ;)
Aya de Chat- zawsze szanuję opinię innych i rozumiem odmienność naszych gustów. Nie dopatrzyłam się jednak "kanciastości twarzy", ale nieważne.

sympathique. 28.04.2009 14:01

Kamila jest jedną z najpiękniejszych Simek, jakie widziałam
Po prostu szczęka opada. :O

ddo bwayo 28.04.2009 14:23

Czemu ja jeszcze nie napisałam, że simka świetna?! :O

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:25.