![]() |
Odp: Simy Wikki.
Przyznam, że z tych pierwszych 7/10 simek podobała mi się jedynie Renata. Podoba mi się jednak, że eksperymentowałaś z różnymi wyrazami twarzy, ułożeniem warg oczu etc. Do gustu przypadły mi bez wątpienia Hanna a zwłaszcza Asia ;) Moim zdaniem to najładniejsza simka, jaką tu opublikowałaś :) Bardzo mi się podoba. Mam nadzieję, iż ukażę się więcej, pozdrawiam.
|
Dziękuję Wam.
Pamela- dla Ciebie wszystko ;) ziomal1992- no nie wiem... ;) Figa, Upadła Dusza- dziękuję. Irys- fryzurka jest z Peggy Volturia- wymieniłaś imiona simek, które dodałam bardzo dawno i nie ukrywam, że zależy mi raczej na ocenianiu tych ostatnio dodanych. |
Cytat:
|
Kamila - przepiękna simka ! ;) Twarz subtelna i delikatna . Ślicznie dobrane dodatki ! Bardzo podobają mi się oczy dzięki , którym simka ma taki fajny rozmarzony wyraz twarzy . Wspaniale dobrałaś jej fryzurę !
Kamila wyróżnia się spośród Twoich simek bardzo dużą niepowtarzalnością rysów twarzy i moim zdaniem jest jedną z najpiękniejszych simowych postaci , które dotychczas stworzyłaś . Wspaniałe tło prezentacji . Można odnieść wrażenie , że jest trójwymiarowe . :) Muszę jeszcze podkreślić , że doskonale sportretowałaś simkę ! Całość może posłużyć za wzór ! ;) |
A mi się Kamila nie podoba. Ma za wąsko położone oczy i kanciastą twarz. Nie za udana.
|
Cytat:
Anatomicznie bez zarzutu! Cechy urody-boskie! Wikki masz wielki talent, mało kto potrafi tworzyć takie przepiękne simki! Kamila jest bardzo udana, jestem pełna podziwu dla piękna tej prezentacji! :) |
Cytat:
|
aniołek, symfonia- dziękuję bardzo :)
Volturia - dziękuję i mam nadzieję, że nie przymusiłam Cię do oglądania moich nowszych simek, tak tylko wspomniałam... ;) Aya de Chat- zawsze szanuję opinię innych i rozumiem odmienność naszych gustów. Nie dopatrzyłam się jednak "kanciastości twarzy", ale nieważne. |
Kamila jest jedną z najpiękniejszych Simek, jakie widziałam
Po prostu szczęka opada. :O |
Czemu ja jeszcze nie napisałam, że simka świetna?! :O
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:25. |