![]() |
Odp: Więzienne melodie
Przyznaj się, że nas nie lubisz i nie chcesz dać następnego odcinka... Ja to wiem! :(
|
Jakby nas nie lubiła, to w ogóle by nie pisała. -.-'
Nie każdy ma pół dnia na pisanie i nie w każdej chwili ma się pomysł. Świetnie. Styl pisania, zdjęcia itd. Ciekawe jak się zakończy?. Czekam ^^ ;] 10/10 |
kotek, no właśnie :}
ale miło mi, że Tusia przejawia takie zainteresowanie XD :* |
Haa, nabyłam wenę (w sklepie na rogu B)) !
Napisałam właśnie kilka pierwszych linijek tekstu i myślę, że za kilka dni skończę, podeślę do pani Super Moderator, pstryknę fotki i machnę na forum. A wy nie ważcie się nawet krytykować! Ma być jednogłosne (?) WOW xD Pozdrawiam. |
obiecuje że na pierwszą linjkę tekstu swojego komentarza napisze słowo
|
Kiedy następny odcinek? Bo już nie mogę zasnąć :D
|
UWAGA!
Zawieszam pisanie "Więziennych melodii" na czas około 2 - 3 tygodnie. Przepraszam, mam nadzieję, ze zaczekacie. |
Smutne... wzruszyłem się troch. Ale mam nadzieję, że w ko ńcu Nick trafi do pierdla, albo nasza główna bohatekla stanie się draniem i go zastrzeli ^^
|
Ech, cudowny brak zainteresowania :>
|
Co tu jest do komentowania?
Ale dobra, niech Ci będzie... O nieee, tylko nie to! :( Co my zrobimy bez tego FS? Nie rób nam tego! DWA, TRZY tygodnie?! Chyba pójdę się pociąć, bo nie wytrzymam! O to Ci chodziło? W takim razie masz co chciałaś mieć. A na przyszłość trochę cierpliwości i zrozumienia dla czytelników ;] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:48. |